Έ(Χ)ασε κι άλλο έδαφος ο Αιολικός 0-0 με την Κοζάνη

17/12/2023 - 15:45 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2023 - 16:23

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τον Αιολικό αυτή τη φορά κόντρα στην Κοζάνη 0-0, σε έναν αγώνα που δεν είχε και την τύχη με το μέρος του, χάνοντας έτσι ξανά έδαφος στην προσπάθεια του για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με  με ανούσια κυκλοφορία της μπάλας από τις δύο ομάδες οι οποίες μέτρησαν ουσιαστικά από μια καλή στιγμή. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τριανταφυλλάκος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34', με το Dokic να αποκρούει την προσπάθεια του Καλλέργη, ενώ στη συνέχεια της φάσης από την προσπάθεια των αμυντικών του Αιολικού να απομακρύνουν τον κίνδυνο, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας τους.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ήταν πιο δραστήριες με τον Αιολικό να πλησιάζει περισσότερο στο γκολ, ενώ διαμαρτύρεται για περίπτωση πέναλτι στον Ενομό σε μια οριακή φάση στη γραμμή. Στο 56' ο Nnomo σέρβιρε στον Μανούσο ο οποίος δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Μανούσος ξανά στο 60' με σουτ εντός περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Bogdanovic. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, με τον Αιολικό να απειλεί σε ακόμη δύο περιπτώσεις με Yoke και Nmomo, ενώ από την πλευρά της Κοζάνης αστόχησε στο 72' σχεδόν εξ' επαφής ο Τσιμπούκας. 

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς (82′ Kordic), Ενομό, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Τριανταφύλλου

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καλλέργης, Δόρης (78′ Ψάλτης), Κουφάς, Σιατραβάνης (63′ Γιοζατζίδης), Κοροβέσης (11′ Αποστολίδης), Γραμμένος (78′ Καραγιάννης)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey