Έλυσε το συμβόλαιο του με τον Αιολικό ο Γιώργος Μανούσος

09/01/2024 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2024 - 14:06

Το σενάριο της αποχώρησης του Γιώργου Μανούσου από τον Αιολικό έγινε πραγματικότητα καθώς, από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής έλυσε επίσημα τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο αγώνας του έμπειρου επιθετικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν ο τελευταίος με τη φανέλα της Μυτιληνιού συλλόγου, καθώς από χθες χώρισαν επίσημα οι δρόμοι των δύο πλευρών. Ο Μανούσος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε εκφράσει την επιθυμία του για την αποχώρηση του από την ομάδα, καθώς όπως είχε κάνει ξεκάθαρο επέστρεψε στη Λέσβο για να μην είναι πλέον μακριά από την οικογένεια του.  Πλέον ο ποδοσφαιριστής εξετάζει κάποιες προτάσεις που του έχουν γίνει, ωστόσο ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σε 12 ματς με τους «κυανόλευκους» στη SL2 πέτυχε 2 γκολ και 1 ασίστ 1, ενώ είχε και μια συμμετοχή σε αγώνα Κυπέλλου. Αναμφίβολα, η απώλεια του Μανούσου θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία έχασε τον βασικό της επιθετικό.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανούσο.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος σε 12 ματς της Super League 2 με τη φανέλα της ομάδας μας, σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ, ενώ είχε 1 ακόμα συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, στη δεύτερη θητεία του με τα κυανόλευκα.

Παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, υπό συγκεκριμένες ωστόσο προϋποθέσεις, οι οποίες στην παρούσα φάση δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθούν, αποφασίστηκε τελικώς η συνεργασία αυτή να λυθεί συναινετικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο για την απόφασή του να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα μας, εδώ όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ξεκινώντας το 2005 μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών, που κράτησε για σχεδόν 20 χρόνια με 473 συμμετοχές και 105 γκολ στην Ελλάδα και 6 ματς με 4 γκολ στα ευρωπαικά κύπελλα.

Σύσσωμος ο οργανισμός του Αιολικού εύχεται καλή συνέχεια στον Γιώργο Μανούσο σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey