«Κάποιοι πληρώνονταν και κάποιοι άλλοι δεν παίρναμε ευρώ»

04/06/2024 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 04/06/2024 - 13:41

Τη Δευτέρα (03/06) εκδικάστηκαν έξι προσφυγές στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και ο Γκουρζίντερ Σινγκ που κατέθεσε ως μάρτυρας μίλησε για προπονήσεις σε... κοτέτσι και επιλεκτικές πληρωμές από τη διοίκηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Σινγκ κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι: «Έτσι ήταν ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας. Να μην πληρώνει ποδοσφαιριστές, αλλά μόνο τους δικούς τους. Κάποιοι πληρώνονταν και κάποιοι άλλοι δεν παίρναμε ευρώ. Κάθε φορά μας πήγαιναν από εβδομάδα σε εβδομάδα και από μήνα σε μήνα. Μας είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και κάναμε προπονήσεις στον Εύοσμο σε ένα γήπεδο σαν κοτέτσι».

Ο Σινγκ και οι Κώστας Γαλεάδης, Νίκος Κεχαγιάς, Αριστοτέλης Κολλαράς, Απόστολος Σαραντίδης, Νίκος Χαλκιαδάκης εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο, Μανώλη Αλαφραγκή. Όλοι τους διεκδικούν μισθούς και δόσεις ιδιωτικού συμφωνητικού από τον Φεβρουάριο, αλλά και πριμ ισοπαλιών (150 ευρώ) και νικών (300). Ο Σινγκ και ο Κολλαράς διεκδικούν από 5.452 ευρώ, ο Γαλεάδης 3.529 ευρώ, ο Κεχαγιάς 2.779 ευρώ, ο Σαραντίδης 4.270 ευρώ και ο Χαλκιαδάκης 3.085.

Ο Χαλκιαδάκης, μάλιστα, διεκδικεί και ιατρικά έξοδα, αφού όπως αναφέρθηκε, στις 29 Φεβρουαρίου υπέστη συνδεσμική κάκωση και οστικό οίδημα έσω σφυρού και αστραγάλου, αλλά πλήρωσε από την τσέπη του τις φυσικοθεραπείες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey