Μονόδρομος η νίκη για τον Αιγέα Πλωμαρίου

08/06/2024 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2024 - 12:05

Τελευταίος εντός έδρας αγώνας της φετινής σεζόν για τον Αιγέα Πλωμαρίου, ο οποίος υποδέχεται σήμερα Σάββατο 8/6 στις 6 το απόγευμα σε έναν κομβικό αγώνα τη Θύελλα Χαλκειού.

Η ομάδα του Πλωμαρίου θα φιλοξενήσει στο «Μιχαλέλειο» γήπεδο την πρωταθλήτρια Χίου, έχοντας στόχο αποκλειστικά τους τρεις πόντους που θα της δώσουν το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρίτο εισιτήριο ανόδου την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Φοίβο Κρεμαστής. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο κρίνεται απαραίτητη στην τελευταία παράσταση του νταμπλούχου Λέσβου που αξίζει το χειροκρότημα και θέλει να πανηγυρίσει μαζί του απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. 

Για τον σημερινό αγώνα αμφίβολοι παραμένουν οι Τοπάλι και Κάλφας λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός θα παραμείνει ο Ψάνης, ο οποίος θα προετοιμαστεί για τον τελικό της Ρόδου απέναντι στον Φοίβο Κρεμαστής που αγωνίζεται την ίδια ώρα στην έδρα του Παμμηλιακού. Επίσης, επιστρέφει ο Καραμπέτσος που εξέτισε την ποινή του.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το ντέρμπι των πρωτοπόρων Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής-ΑΟ Κερατέας, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει ωστόσο την άνοδο στη Γ Εθνική. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey