Στιγμές αγωνίας για τον Παναγιώτη Αχείμαστο στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ελλοπιακό

18/09/2023 - 20:51 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2023 - 20:55

Ο πρώην παίκτης της Μυκόνου που έχει αγωνιστεί και στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα τον Ελλοπιακό που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιώς λοιπόν υπέστη κάταγμα στη μύτη κάτι που είχε ξαναπάθει πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο στο παιχνίδι της Α.Ε. Μυκόνου με τον Α.Ο. Πυλίου Κω. Ήταν το 3ο λεπτό στον αγώνα του Ελλοπιακού όταν ο Αχείμαστος και ο Γκόγκα διεκδίκησαν στον αέρα την μπάλα, με τον παίκτη του Ατρόμητου να βρίσκει με το κεφάλι τον Αχείμαστο στην μύτη και εκείνος  να πέφτει πολύ άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως ο διαιτητής της συνάντησης κ. Αργύρης Κατσίνης σφύριξε για να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του αγώνα ενώ κι εκείνος πήγε άμεσα πάνω στον παίχτη, καθώς φαινόταν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Εκτός από τον γιατρό κοντά στον παίκτη βρέθηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας της Ελλοπίας για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον παίχτη που είχε ανάγκη και για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε πανικός. Μετά από λίγο, ευτυχώς, ο παίχτης συνήλθε και άρχισε να αναπνέει, αλλά είχε μεγάλη αιμορραγία καθώς είχε σπάσει η μύτη του. Έτσι πέρασε υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου και κάθισε στον πάγκο προκειμένου να συνέλθει και να σταματήσει, φυσικά, η αιμορραγία.

Μετά από λίγο μάλιστα θέλησε να μπει και πάλι στο ματς, κάτι φυσικά που δεν του το επέτρεψαν και λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!Το ευχάριστο είναι μια ημέρα μετά, εκτός από το κάταγμα και ένα μικρό κενό μνήμης των στιγμών που βρισκόταν πεσμένος, νιώθει πολύ καλύτερα και πλέον αναρρώνει.

sportcyclades.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey