Γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά για τον Χρήστο Παλαμουτσή στον Θεσπρωτό

15/05/2024 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2024 - 13:37

Η ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μια από τις πιο γεμάτες χρονιές για τον Χρήστο Παλαμουτσή που είχε εξαιρετική παρουσία στην ομάδα του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Παλαμουτσής έχοντας την εμπειρία των εθνικών κατηγοριών, στα τέλη του περασμένου πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Θεσπρωτού που αν και στήθηκε η ομάδα τελευταία στιγμή, κατάφερε με τις κατάλληλες κινήσεις μεσούσης της σεζόν και υπό τις οδηγίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα που αποτελεί αναμφίβολα μια τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου να πετύχει στο τέλος την παραμονή της στον 2ο όμιλο. 

Μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για την ομάδα η οποία ξεκίνησε το χτίσιμο από το μηδέν και μέσα σε 3 εβδομάδες έφτιαξε ένα ροστερ με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές, με τον 24χρονο Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή να είναι μάλιστα από τους μεγαλύτερους ηλικιακά του ρόστερ.

Όπως αναφέρει ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός στο sportlesvos, το πρώτο μισό της χρονιάς κύλησε δύσκολα γιατι η ομάδα δεν είχε την ομοιογένεια που χρειαζόταν αλλά και την εμπειρία με αποτέλεσμα να χάνονται πολλοί βαθμοί στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων. Παρόλα αυτά στο δεύτερο γύρο και με τις προσθηκες που εγιναν ο Θεσπρωτός έκανε ένα μεγάλο ντεμαραζ με πορεία «πρωταθλητισμού» και καταφέρε να παραμείνει στην κατηγορία. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο προπονητής Χουάν Ραμόν Ρότσα που στήριξε τις προσπάθειες των παικτών και ήταν κυρίως σαν πατέρας δίνοντας συμβουλές σε πολλά θέματα.

Σε προσωπικό επίπεδο αυτή ήταν μια γεμάτη χρονιά για τον Παλαμουτσή αφού αγωνίστηκε 33 ενενηντάλεπτα, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Μια καλή χρονιά γενικότερα λόγω και του κλίματος, καθώς όλοι στον σύλλογο ήταν μια παρέα.

Αναφορικά με τη νέα σεζόν, η παραμονή του στην ομάδα παραμένει ανοιχτή και θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τη διοίκηση, αφού υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey