Στις Νέες Ατρομήτου η Μιχαέλα Χείλαρη

07/06/2024 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2024 - 13:16

Η Κ17 των Νέων Ατρομήτου κατετάγη στην κορυφαία τριάδα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών (Κ17), και η πρώτη ομάδα στην 8η της Α Εθνική Γυναικών, με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ήδη σε εξέλιξη και μία ακόμη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό αποτελεί γεγονός.

Η 12χρονη μεσοεπιθετικός Μιχαέλα Χείλαρη που εντυπωσιάζει με τις αγωνιστικές της επιδόσεις, με καταγωγή από τη Λέσβο, μέλος μέχρι πρότινος της ομάδας Κορασίδων αλλά και της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Γαλατσίου, εντάχθηκε πλέον στις τάξεις της ομάδας των Νέων Ατρομήτου και τίθεται υπό τις οδηγίες της προπονητικής ομάδας του συλλόγου του Περιστερίου.

Η νεαρή μεσοεπιθετικός ξεκίνησε σε ηλικία 9 ετών από τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας και στο πρώτο 4μηνο της σεζόν με την ομάδα Κορασίδων αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 18 τέρματα. Από τον Δεκέμβριο του 2022 συμμετέχει ταυτόχρονα μετά από δοκιμαστικά στη Σχολή Ολυμπιακού, πήρε υποτροφία με την οποία συμμετέχει σε τουρνουά Παγκορασίδων, ενώ ολοκληρώνει την παρουσία της στην ομάδα της Νέας Ιωνίας με 38 τέρματα και συμμετοχή ως Πρέσβειρα σε φιλανθρωπικό τουρνουά για την έμφυλη βία κατά των γυναικών (Stromg Me).

xeilari-nees-atroimitou1jpg.jpg (720×615)

Με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, η Μιχαέλα έκανε «εσωτερική μεταγραφή» στη Σχολή Ολυμπιακού Γαλατσίου για την ομάδα Κορασίδων και ταυτόχρονα συμμετείχε σε προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα, ενώ έλαβε μέρος και σε αθλητικές εκδηλώσεις με την ομάδα του Δήμου Νέου Ηρακλέιου Αττικής, όπου διαμένει, ολοκληρώνοντας την φοίτησή της στο 14ο Δημοτικό Σχολείο.

Η Μιχαέλα έχει χορηγούς την NIKE, τον Δήμο Νέου Ηρακλείου Αττικής που της έχει παραχωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το κατάστημα Easy Buy με αθλητικό εξοπλισμό. Αγαπά με στοχοπροσήλωση το ποδόσφαιρο και στα μακρόπνοα σχέδιά της είναι και η προπονητική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey