Πρόκριση για Αιολικό στην Αγιάσο, πέρασαν και Διαγόρας, Αιγέας

24/11/2021 - 19:08 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2021 - 19:37

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου προκρίθηκε ο Αιολικός, επικρατώντας ως τυπικά γηπεδούχος στο "Χριστοφίδειο" Αγιάσου του τοπικού Ολύμπου με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Θεόφιλου Κουρούπη μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Παναγιώτη Παπιομίτογλου με όμορφο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στο 70'. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς του πδοοσφαιριστές, κάνοντας λιγοστές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ωστόσο στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες κάτω των 20 ετών που διαθέτει στο ρόστερ.

Από την πλευρά του ο Όλυμπος Αγιάσου του Θοδωρή Παπαλόπουλου στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο, έχοντας για 60 λεπτά καλή απόδοση δεδομένων και των απουσιών του.

Καλή η διαιτησία των Βλουτέλλη, Μηλιδώνη και Ψύλλου.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης (67' Μωυσίδης), Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Γιουκαρής, Κούβελιτς (80' Αναγνώστου), Πινιέιρο (65' Αποστολόπουλος), Παπιομίτογλου, Λαμπράκης (80' Μουστάκης), Πρωτούλης (65' Εμπουμπά)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ (Θ.Παπαλόπουλος): Παπαλόπουλος, Θεοδώρου, Βαλσάμης, Ευαγγέλου, Τσαμπλάκος, Κοντονίκας, Χουλιάρας (57' Τσομπανέλλης), Ματθαίου, Γιαννακουδάκης, Συβρής, Ξυνός (67' Βουργουτζής)

Στα αλλά δύο ματς της προημιτελικής φάσης που διεξήχθησαν σήμερα, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής επιβλήθηκε του Οδυσσέα Ελύτη με 3-1, χάρη στα γκολ των Χατζηκλειδαρά (33’) και Καβαλίκα (51’, 77’), ανατρέποντας το προβάδισμα που έδωσε ο Καλουτζής (13’) στην ομάδα του. Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Διακορώνα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο Πλωμάρι ο Αιγέας κέρδισε με 2-0 τον Μεσότοπο, με γκολ που σημείωσαν οι Παράσχος Πρωτούλης (53’) και Καραμπέτσος (80’), αγωνιζόμενος με αρκετές αλλαγές.

Έτσι την τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου Λέσβου συμπληρώνουν οι Αιολικός, Αετός Λουτρών, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αιγέας Πλωμαρίου. 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey