«Στροφή» της ΕΡΤ, αλλά χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η πρεμιέρα της SL2

18/09/2023 - 17:43

Λευκός καπνός… οσονούπω στα τηλεοπτικά της Super League 2! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΡΤ, που δεν έδειχνε πρόθεση να πάρει φέτος ένα πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας των ελληνικών και των διεθνών αρχών για το δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού, ενώ δεν έχει πληρώσει ούτε την τελευταία δόση για τη σεζόν 2022-2023, αποφάσισε να αλλάξει τη στάση της -μετά και από πιέσεις!

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα φιλοξενήσει στα κανάλια της και φέτος το πρωτάθλημα, αλλά με πολύ διαφορετικά δεδομένα. Αφενός με μειωμένα χρήματα και αφετέρου με μετάδοση πολύ λιγότερων αγώνων, από έναν έως δύο ανά αγωνιστική και ενός όταν έχει εμβόλιμη.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι δύσκολα θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο σαββατοκύριακο, εκτός αν έχουμε κάποια συγκλονιστική ανατροπή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα! Ωστόσο, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (18/09), που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ομάδες αποφάσισαν και κατέληξαν σε μία από τρεις εταιρείες, που έδωσαν προσφορά για την κάλυψη όλων των αγώνων, που θα βιντεοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα, που θα ελέγχει η διοργανώτρια, με δικαίωμα να ζητήσει να δει κάποιο παιχνίδι η ΕΠΟ ή η ΕΠΑΘΛΑ (Εθνική Αρχή Διαφάνειας). Αυτό, φυσικά, γίνεται, ώστε να ελέγχεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Σε αυτό συναίνεσαν, εκτός από τη Super League 2 και οι ΕΠΟ και ΕΠΑΘΛΑ.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση της έφεσης του Αλμωπού Αριδαίας, σε περίπτωση απόρριψης από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και οριστικής αποβολής του από το πρωτάθλημα, τότε ο Βόρειος Όμιλος θα πρέπει να ορίσει τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές, προκειμένου να ολοκληρωθεί μαζί με τον Νότιο.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της Διοργανώτριας να αναλάβει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης».

sport-fm.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey