Ασημένιος Χατζίου ξανά με 5,30μ!

09/02/2019 - 20:40 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2019 - 21:31

Απόλυτα σταθερός, σε ακόμα έναν αγώνα, εμφανίστηκε ο Πέτρος Χατζίου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προσθέτοντας έτσι μια ακόμα σπουδαία διάκριση στη συλλογή του, αλλά και στον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου.

Ο Μυτιληνιός επικοντιστής του Ολυμπιακού Πειραιώς και πρώην της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που προπονείται με τον Μανώλη Καραγιάννη, πέρασε με απόλυτη επιτυχία, στην πρώτη του προσπάθεια, τα 5,30μ και ισοφάρισε ξανά το παλλεσβιακό ρεκόρ, που διατηρεί ο ίδιος και ο Μιχάλης Πάστος. Στη συνέχεια απέτυχε τρεις φορές στα 5,40μ όμως εκείνο που έχει σημασία είναι πως τη φετινή σεζόν δείχνει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερα ύψη. Μάλιστα, πέρασε με την πρώτη στο σημερινό αγώνα τόσο τα 5,10μ όσο και τα 5,20μ.

Όπως ο Πέτρος Χατζίου, έτσι και ο Δημήτρης Πατσουκάκης πέρασε τα 5,30μ με την πρώτη προσπάθεια, χωρίς να προηγηθούν άκυρες, κατακτώντας έτσι επίσης το ασημένιο μετάλλιο. Χρυσός αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής με 5,70μ και τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,86μ αναζητώντας νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ νέων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey