Στις ΕΑΣ τα χρήματα από την έκδοση νέων δελτίων

03/04/2024 - 12:03

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας έκανε γνωστό πως τα χρήματα από την έκδοση νέων ψηφιακών δελτίων θα πηγαίνουν στις ΕΑΣ.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας ξεκαθάρισε πως το ποσό των δέκα ευρώ ανά δελτίο, θα αποδίδεται στις ΕΑΣ, οι οποίες με τη σειρά τους θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματα για την ενίσχυση του έργου τους.

Η ψηφιοποίηση του μητρώου θα βάλει την Ομοσπονδία σε νέα εποχή και θα εκσυγχρονίσει τον τρόπο λειτουργίας της. Η έκδοση δελτίων θα γίνεται ηλεκτρονικά εύκολα και άμεσα.

Όπως ενημερώνει ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει με κεντρικό πυλώνα τη στήριξη και ανάπτυξη του σωματειακού αθλητισμού είναι η μόνη Ομοσπονδία που συνεχίζει σταθερά και αδιάλειπτα να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των σωματείων στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλουν.

Παράλληλα επιχορηγεί τα σωματεία για το προπονητικό τους έργο και καλύπτει οργανωτικά έξοδα διασυλλογικών και πανελληνίων αγώνων. Η στήριξη των 10 ευρώ ανά δελτίο είναι ένα επιπλέον ενισχυτικό μέτρο προς τις ΕΑΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey