Τι προσφέρει η ΕΕΕΠ στον Διαδικτυακό Τζόγο στην Ελλάδα;

05/02/2020 - 12:19 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2020 - 09:01

Το online στοίχημα είναι ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ελκυστικό και δίνει σημαντικές ευκαιρίες στους παίκτες να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με καλές πιθανότητες κέρδους. Οι επιλογές και οι αγορές είναι πολλές, οι αποδόσεις αρκετά υψηλές και γενικά πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να χαρίσει χαμόγελα, αλλά και ανταμοιβή. Μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά προσοδοφόρα βιομηχανία.

Οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα που ασχολούνται με τον διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα, όπως είναι ο Στοιχημαν παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε ένα συγκεκριμένο και απόλυτα ελεγμένο πλαίσιο, καθώς θα πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο τζόγος, επίγειος ή διαδικτυακός, είναι μία από τις εξαρτήσεις στην ανθρώπινη φύση και ένα μικρό ποσοστό των παικτών, μπαίνει σε επικίνδυνα αυτοκαταστροφικά μονοπάτια. Χρειάζεται λοιπόν ένα πλαίσιο που να προστατεύει τον καταναλωτή, παίκτη και πολίτη αυτής της χώρας, αλλά και να δημιουργεί το κατάλληλο επενδυτικό πεδίο και για τους online bookmakers. Κι εδώ είναι που έρχεται η  ΕΕΕΠ.

Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων

Πρόκειται για την ανεξάρτητη διοικητική αρχή, η οποία είναι υπεύθυνη για την ευρυθμία του διαδικτυακού, αλλά και επίγειου τζόγου στην Ελλάδα. Μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, όπως αυτό ορίζεται από την ΕΕΕΠ, το παιχνίδι πρέπει να γίνεται πάντα υπεύθυνα. Αυτό έχει να κάνει με όλους τους τομείς αυτής της βαριάς βιομηχανίας. Από τον έλεγχο των προωθητικών ενεργειών (κοινώς διαφημίσεων) που κάνουν οι νόμιμοι μπουκμέικερ, μέχρι και την προστασία των ανηλίκων που είναι ένας πολύ σημαντικός και ευαίσθητος τομέας.

Στην ΕΕΕΠ μπορούν να καταφύγουν οι παίκτες που έχουν κάποιο πρόβλημα με τη στοιχηματική στην οποία έχουν εμπιστευτεί το παιχνίδι τους, αλλά και οι ίδιοι οι μπουκ για τυχόν προβλήματα προκύψουν κατά τη δραστηριότητα τους. Οι έλεγχοι είναι σκληροί και τακτοί και κινούνται προς μία και μόνο κατεύθυνση. Να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάπτυξης του κλάδου, μόνο όμως μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές, εύρυθμο, υπεύθυνο και κοινωνικό περιβάλλον.

Μόνο Υπεύθυνο παιχνίδι

Το διαβάζετε συχνά και ίσως να το υποτιμάτε. Το παιχνίδι είναι όμορφο, διασκεδαστικό και χαρούμενο, μόνο αν είναι υπεύθυνο. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ. Αν χαθεί η διασκέδαση και το κέρδος γίνει αυτοσκοπός, τότε έχετε αρχίσει να μπαίνετε στα σκοτεινά μονοπάτια του εθισμού. Αν πιστεύετε ότι εσείς ή κάποιος δικός σας έχει πρόβλημα μπορείτε να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα, ενώ και η ΕΕΕΠ από τη μεριά της μπορεί να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και γι’ αυτό το λεπτό ζήτημα, αλλά και όποιο τυχόν πρόβλημα έχετε με κάποιον μπουκ. Η «ομπρέλα» της είναι εκεί για να βάλει τα πάντα στο σωστό πλαίσιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey