Η τέταρτη παρόμοια αποβολή…

16/02/2015 - 12:25

Η αποβολή του Αντέτζο, αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛΚ χάνει έναν ποδοσφαιριστή της με απ' ευθείας κόκκινη ή με δύο κίτρινες και μάλιστα σχετικά νωρίς σε μία αναμέτρηση.

Φέτος έχει συμβεί άλλες τέσσερις φορές, με την ομάδα της Λέσβου να χάνει τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα και να «τσιμπάει» μία ισοπαλία. Το μόνο που κέρδισε κατά διαβολική σύμπτωση αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο, ήταν εκείνο κόντρα στην Κέρκυρα, στον Α' Γύρο στον "Ταρλά". Όταν ο Καλτσάς αποβλήθηκε στο 60' και η ομάδα της Καλλονής λυτρώθηκε με γκολ του… μοιραίου χθες Αντέτζο! Τα υπόλοιπα παιχνίδια που οι Καλλονιάτες έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια, λόγω αριθμητικού μειονεκτήματος, ήταν στην Ξάνθη, όταν αποβλήθηκε ο Πιπίνης στο 21' και χθες στην Κέρκυρα, με τον Αντέτζο να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 33ο λεπτό.

Με δύο κίτρινες, πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, αντίκρισε η ΑΕΛΚ και στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, όταν αποβλήθηκε ανόητα ο Γιορέντε! Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν το 0-2 της ΑΕΛΚ να γίνει 2-2 και στο τέλος 3-3…

Ο Αντέτζο πάντως έγινε από ωραίος… μοιραίος της ΑΕΛΚ στις αναμετρήσεις της με την Κέρκυρα. Ο δυναμικός στόπερ υπενθυμίζεται ότι είχε σκοράρει στη νίκη του Α' Γύρου κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Γενικά, το ότι ο Αντέτζο αποβλήθηκε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, αποτελεί έκπληξη. Καθώς ο έμπειρος αμυντικός, πολύ συχνά πιάνεται από τον τηλεοπτικό φακό να τραβάει τους συμπαίκτες του όταν εκείνοι διαμαρτύρονται στους διαιτητές για να τους προστατέψει. Χθες όμως ήταν εκείνος που έχασε τελικά την ψυχραιμία του και… χειροκρότησε ειρωνικά τον Δασκαλόπουλο, καταδικάζοντας την ομάδα του στη συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey