Στη Λέσβο ο πρόεδρος της ΠΕΠΠ Λάμπρος Ανδριόπουλος

30/04/2024 - 10:58 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2024 - 11:05

Το νησί της Λέσβου, μεταξύ άλλων Συνδέσμων Προπονητών Ποδοσφαίρου της Περιφέρειας, επισκέφτηκε ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσής Προπονητών Ποδοσφαίρου κ. Λάμπρος Ανδριόπουλος, το διήμερο 26-27/ 4/ 2024.

Κατά την διάρκεια της εδώ επίσκεψής του, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε την Παρασκευή 26/4, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Παντελέοντα Βερρή, καθώς και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣΛ κ. Ιωάννη Πίνη, όπου του δόθηκε η δυνατότητα να πληροφορηθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την ΕΠΣ Λέσβου, την συνεργασία με τους τοπικούς προπονητές και τον Σύνδεσμό μας, αλλά προτάθηκαν και λύσεις που θα μπορούσε η ΕΠΣΛ να διεκδικήσει.

verris-.png (452×316)

Στην «χωρίς ατζέντα» συνάντηση του με τους εκπροσώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Ν. Λέσβου, ο πρόεδρος της ΠΕΠΠ, ενημερώθηκε «με έντονο ενδιαφέρον» για τα τοπικά θέματα του ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ, αλλά και ενημέρωσε τους συνομιλητές του για ορισμένες από τις επερχόμενες θεσμικές αλλαγές της ΕΠΟ για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ομοίως δεσμεύτηκε για την αμέριστη βοήθεια του, στην ενδεχόμενη προσπάθεια της ΕΠΣΛ, να διεκδικήσει την διενέργεια σχολής διπλωμάτων UEFA “C” στην έδρα της ΕΠΣΛ, καθόσον ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ, ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές σε Λέσβο και Λήμνο. Επίσης κατά την διάρκεια της παραμονής του, στο νησί, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΠ, ενημερώθηκε ενδελεχώς από την ΕΕ, για τους προπονητές-μέλη του Συνδέσμου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις ενδεχόμενες προτάσεις-λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey