Έφερε Κρολ!

15/06/2015 - 12:58

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκονται ΑΕΛΚ και Κρίστοφ Κρολ, με τα πολωνικά Μέσα να επισημαίνουν πως είναι οριστική η συμφωνία των δύο πλευρών για συνεργασία δύο ετών. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, ο Πολωνός αριστερός μπακ βρίσκεται από το Σάββατο στη Μυτιλήνη μαζί με τον μάνατζέρ του, για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Πρόκειται για αριστερόποδαρο αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γιανγκελόνια, με την οποία πραγματοποίησε 30 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα, παραχωρήθηκε δανεικός στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερική, στους Σικάγο Φάιρ, όπου έπαιξε σε 19 παιχνίδια. Επέστρεψε στην Πολωνία και αγωνίστηκε ξανά δανεικός στην Πολόνια Μπίτομ, φορώντας τη φανέλα της σε 7 αγώνες.

Τη σεζόν 2011-12 μεταγράφηκε στην πολωνική Ποντμπεσκίτζιε, κάνοντας μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές του με 34 ματς. Την επόμενη σεζόν βρέθηκε στη Μολδαβία, προς το τέλος τη σεζόν, για να αγωνιστεί στη Σέριφ Τιρασπόλ, με την οποία έπαιξε σε 9 ματς. Συνέχισε την καριέρα του στην Πιαστ Γκλιβιτσε, επιστρέφοντας ξανά στην πατρίδα του. Δεν έμεινε όμως για πολύ εκεί, αφού ετοίμασε ξανά βαλίτσες και πέρασε για δεύτερη φορά τον Ατλαντικό. Πήρε μεταγραφή στους Μόντρεαλ Ίμπακτ, αγωνιζόμενος σε 12 παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey