Κοντά σε συμφωνία με τη Novibet!

24/11/2015 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2015 - 14:58

Μπορεί η ΑΕΛΚ να είναι μία από τις δύο τελευταίες ομάδες της Super League, μαζί με τον Λεβαδειακό, που αγωνίζεται δίχως κεντρικό χορηγό στη φανέλα της, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" αυτό θα πάψει να ισχύει πολύ σύντομα, αφού οι Καλλονιάτες έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρεία Novibet!

Πιστοί στο... ρεύμα της εποχής, που θέλει τις ΠΑΕ να διαφημίζουν ξένους bookmakers οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ φαίνεται πως βρήκαν αποκούμπι στη Novibet, μετά την απόρριψη της προσφοράς του ΟΠΑΠ από τη Λίγκα για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Έτσι, στο πρωτάθλημα της Super League, εκτός από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, που διαφημίζεται στις φανέλες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Ηρακλή, το Τζόκερ του ΟΠΑΠ στις φανέλες των Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρομήτου, τη Stoiximan σε εκείνες των Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Βέροιας, Πλατανιά, Πανθρακικού και τη Sportingbet στου ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα διαφημίζεται πλέον και νέα εταιρεία αντίστοιχου περιεχομένου, η Novibet, στη φανέλα της ΑΕΛΚ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει, πως απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συμφωνίας, που όμως δειλά-δειλά έχει αρχίσει να προβάλλεται από τους Καλλονιάτες, μέσα από το match program, αλλά και σε μπλούζες προπονητικών σετ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey