O... ατακτούλης Μπραούλιο Νομπρέγκα!

27/11/2015 - 15:45

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρει το... άτακτο παρελθόν του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΛΚ, Μπραούλιο Νομπρέγκα, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τους Καλλονιάτες, προσπαθώντας να τους πείσει για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει στο... βιογραφικό του τέσσερις καταδίκες για σεξουαλική παρενόχληση! Αυτός, μάλιστα, ήταν και ο λόγος για τον οποίο έχουν χαλάσει κάποιες μεταγραφές του στην Κολομβία πέρυσι, καθώς σε κάποιες ομάδες που τον ήθελαν υπήρξαν αντιδράσεις από οπαδούς. 

Ο Ισπανός άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Σαλαμάνκα, της Χετάφε, της Σαραγόσα, της Καρταχένα, της Έρκουλες και της Ουέλβα, βαρύνεται από τέσσερις καταδίκες για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ εκκρεμούν έρευνες για άλλες επτά καταγγελίες γυναικών. 

Σε μία περίπτωση, μάλιστα, ο Νομπρέγκα συνελήφθη την ώρα της προπόνησης, όταν αγωνιζόταν στη Σαραγόσα το 2011, μετά από καταγγελία γυναίκας ότι αυνανιζόταν στην Πόρσε του, την οποία είχε σταθμεύσει σε δημόσιο πάρκινγκ. Της φώναξε να πλησιάσει και όταν εκείνη το έπραξε είδε έναν άνδρα με αθλητική περιβολή να... χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Ο αρμόδιος δικαστής ζήτησε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αλλά ο παίκτης τη γλίτωσε με βαρύ πρόστιμο. Σε ένα άλλο συμβάν, η καταγγέλουσα ανέφερε ότι την ώρα που ο ποδοσφαιριστής έκανε ποδήλατο, έπεσε πάνω της και της έπιασε το στήθος, ενώ αναφωνούσε: «Σου τα έπιασα, σου τα έπιασα! Χαχαχα!». O ποδοσφαιριστής αναγνωρίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. «Την είδα και δεν μπορούσα να αντισταθώ» είπε στην απολογία του. 

Σε άλλα δύο περιστατικά που έχουν καταγραφεί από τις ισπανικές αρχές, έδρασε μέσω... τηλεφώνου καθώς καλούσε πελάτισσες ενός κομμωτηρίου και τις παρενοχλούσε με αυτό τον τρόπο. 

«Το παρελθόν μου δεν αφορά κανέναν. Κανείς δεν θα με κρίνει για ό,τι συνέβη και σίγουρα αυτά δεν θα με προσδιορίσουν ως ποδοσφαιριστή» είναι η απάντηση του Νόμπρεγκα, ο οποίος έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στην Καλλονή και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey