Θεοδωρίδης: "Η τύχη μας γύρισε την πλάτη!"

01/12/2015 - 13:12

Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο Θαλής Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΛΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ήττα με 1-3 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο προπονητής των Καλλονιατών στάθηκε στον τρόπο που ήρθε το συγκεκριμένο αρνητικό αποτέλεσμα, αναφέροντας στην κάμερα της NOVA πως "είναι ένα σκληρό και άδικο αποτέλεσμα".

Για τον Θεοδωρίδη, καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως η ΑΕΛΚ δημιούργησε 15 τελικές προσπάθειες, όμως δεν σκόραρε, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που τιμώρησε την άμυνα της ομάδας της Καλλονής σε κάθε ευκαιρία. "Υπάρχουν ματς που μας γυρίζει την πλάτη η τύχη. Όταν χάνεις 15 ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει ορισμένους παίκτες με ποιότητα που κάνουν τη διαφορά. Πιέσαμε ψηλά μετά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Δεν τα παρατάμε, είμαστε μαχητές. Αν δείτε τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα, θα διαπιστώσετε ότι δυσκολεύουμε τους αντιπάλους. Δεν έχει κριθεί η παραμονή, έχουμε δρόμο μπροστά μας".

Η ΑΕΛΚ παρουσιάζεται βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια, όμως δεν καταφέρνει να προσθέσει βαθμούς στη συγκομιδή της. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής, που στα τελευταία ματς συνδυάζουν την αγωνιστική τους βελτίωση με νίκες, όπως συνέβη αυτή την αγωνιστική με τον Πανθρακικό, που κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο (1-2) και έπιασε την ΑΕΛΚ στους 7 βαθμούς ή τον Ηρακλή, που νίκησε στην έδρα του τον Παναθηναϊκό (1-0) και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey