Βελτιωμένη, αλλά ξανά ηττημένη!

11/01/2016 - 23:21

H ΑΕΛΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 0-2 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, παραμένοντας έτσι ουραγός της Super League, με την απόσταση που τη χωρίζει από τη διακεκαυμένη ζώνη να αυξάνει συνεχώς.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο 45λεπτο ήταν άνευρο και χωρίς ρυθμό, με απουσία αξιοσημείωτων φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες. Μια κεφαλιά του Αμπέιντ (5') έξω από την περιοχή και ένα γύρισμα του Καλτσά από τα αριστερά (20'), με τον Χογκ να μπλοκάρει πο του Πέτριτς, ήταν οι καλύτερες στιγμές των "πρασίνων" και μια κεφαλιά του Αναστασιάδη (21') μετά από φάουλ του Τσαμπούρη, αντίστοιχα της ΑΕΛΚ μέχρι το ημίωρο. Στο 38' ο Πράνιτς σούταρε στην κίνηση άουτ και στο 45', έπειτα από σέντρα του Γουερέ η κεφαλιά του Μάρκοβιτς έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Στιλ.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί από τα... αποδυτήρια, καθώς στο 47' πήραν το προβάδισμα έπειτα από σέντρα του Μπουμάλ, στοπάρισμα και καταπληκτικό σουτ του Καλτσά, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χογκ. Δυο λεπτά αργότερα, οι "πράσινοι" έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπουμάλ έφυγε ψηλά άουτ. Στο 53' ο Αμπέιντ επιχείρησε σέντρα-σουτ, ο Χογκ αιφνιδιάστηκε και απομάκρυνε την μπάλα με τη βοήθεια του δοκαριού! 

Η Καλλονή ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της μετά το 65', με τον Μάρκοβιτς να βρίσκει... αέρα στο φάουλ του Τσαμπούρη (66'), τον Καλτσά να σουτάρει άουτ από αρκετά μακριά (71') και τον Μανούσο, μετά από λάθος του Ζέκα, να σουτάρει δυνατά με την μπάλα να αλλάζει πορεία στο σώμα του Κουτρουμπή και τον Στιλ να μπλοκάρει (74').

Στο 81' ο Καλτσάς σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπεργκ σούταρε στην κίνηση, με τον Χογκ να απομακρύνει και στη συνέχεια της φάσης τον Μαλτ΄ζεο κίπερ να αποκρούει και σου του Ζέκα. Στο 87' ο Παναθηναϊκός έχασε μια απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Μπεργκ μπήκε στην περιοχή, σεντράροντας στο δεύτερο δοκάρι για τον επερχόμενο Ατζαγκούν, που από τα δύο μέτρα σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι της ΑΕΛΚ, με τον Μπουμάλ να επιχειρεί νέα σέντρα, αυτή τη φορά προς τον Μπεργκ και τον Σουηδό με βολέ να σουτάρει άουτ!

Στο 90' οι "πράσινοι" πέτυχαν το 0-2 με σκόρερ τον Μπουμάλ, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ο Ζέκα πάσαρε στον Καμερουνέζο, που μπήκε μέσα στην περιοχή και ενώ όλοι περίμεναν σέντρα, σούταρε διαγώνια νικώντας τον Χογκ.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Γουερέ, Μάρκοβιτς (69' Μπαργκάν), Ελακόπουλος, Γεωργίου, Μανούσος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Εσιέν (73' Λαγός), Ζέκα, Αμπέντ (67' Ατζαγκούν), Μπουμάλ, Καλτσάς, Πέτριτς (57' Μπεργκ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey