Μανούσος: "Ντροπή..."

12/01/2016 - 18:18 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2016 - 18:27

Ο Γιώργος Μανούσος έλυσε τη σιωπή του, μία μέρα μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αναφερόμενος στο πώς αισθάνθηκε για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του.

Παράληλλα, ο αρχηγός της ΑΕΛΚ έδωσε υπόσχεση σε όσους χαίρονται με τις ήττες της ομάδας, πως θα προσπαθήσει να τους στενοχωρήσει.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει, εγώ και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να στενοχωρήσουμε όσους χαίρονται με τις ήττες μας. Όσο για μένα τι να πω; Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε. Το να δέχεσαι επίθεση από ξένους και αντιπάλους το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο, που από παιδάκι τόσο πολύ αγαπώ και υπηρετω πιστά, δίνοντας πάντα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, αλλά να με βρίζουν οι συμπατριώτες μου Παναθηναϊκοι ξεπερνάει τον εαυτό μου!!! Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς!!!"

Και εδώ που τα λέμε, το σύνθημα που ακούστηκε από την κερκίδα των "πρασίνων" εις βάρος της μητέρας του Μυτιληνιού ποδοσφαιριστή ήταν πέρα ως πέρα αχρείαστο και ασφαλώς κατακριτέο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey