Με τους νεοαποκτηθέντες στην Τούμπα!

13/01/2016 - 18:07 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2016 - 18:10

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛΚ είναι συνεχείς και έτσι ο Νίκος Καραγεωργίου και οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούν να σταθούν περισσότερο στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, έχοντας να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς της Φάσης των "16" στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι Καλλονιάτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ταξιδεύουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου στην "Τούμπα" αύριο (17:15) θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Αυτής της πρόκρισης στους "8" του θεσμού.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές, που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τους όλους τους νεοαποκτηθέντες, Νομπρέγα, Κάρλσον, Μίκιτς και Γκόλια. Σταθερά εκτός οι Κρολ και Κεϊτά, που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το νησί.

Η 23άδα που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey