Λιγοστεύουν οι πιθανότητες...

17/01/2016 - 20:02 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2016 - 20:29

Ακόμα μια ήττα για την ΑΕΛΚ, από τον κακό της... δαίμονα τον Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 3-1, κρατώντας σταθερά την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ παρέταξε την ομάδα του με τον Δαύκο κστα γκολποστ, τους Σπυρόπουλο και Τσαμπούρη στα άκρα, Αναστασιάδη και Βαλιό στο κέντρο της άμυνας, τους Καλτσά και Ελλακόπουλο στα χαφ, τον Γεωργίου με τον Γουερέ ακραίους χάφ και τον Μανούσο μαζί με τον Μάρκοβιτς στην επίθεση.

Η ομάδα της Καλλονής αιφνιδίασε τον Αστέρα, χάνοτνας καλή ευκαιρία στο 4ο λεπτό σε μακρινό σουτ του Μανούσου, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαντής. Στο 17', οι Καλλονιάτες απείλησαν ξανά, με τον Μπαντή να αποκρούει σουτ του Καλτσά και τον επερχόμενο Γουερέ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι! Ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ στο 31', όταν ο Δαύκος έκανε άστοχη έξοδο και ο Φερνάντες προσπάθησε με λόμπα να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ!

Στο 40ο λεπτό του αγώνα, η ΑΕΛΚ κέρδισε πέναλτι, για το οποίο ο διαιτητής Καλογερόπουλος σκέφτηκε αρκετά μέχρι να το καταλογίσει. Ο Ζησόπουλος μάρκαρε αντικανονικά τον Μανούσο, οριακά στη γραμμή της περιοχής. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μανούσος, στέλνοντας από την άλλη μεριά τον τερματοφύλακα του Αστέρα για το 0-1! Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο Μυτιληνιός επιθετικός λίγο έλειψε να κάνει το 0-2, όμως αυτή τη φορά νικήθηκε από τον Μπαντή σε τετ α τετ.

Στην επανάληψη, ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό, με την ΑΕΛΚ να χάνει τεράστια ευκαιρία να "κλειδώσει" το ματς με τον Μάρκοβιτς να σεντράρει παράλληλα, στην έξοδο του Μπαντή, την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τους αμυντικούς να απομακρύνουν. Κι αφού δεν έγινε το 0-2, ο Αστέρας με ένα εκπληκτικό τέταρτο όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά πήρε και προβάδισμα με δύο γκολ! Αρχικά, στο 52ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπερτόλιο σέντραρε και ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δαύκου. Οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή λίγα λεπτά αργότερα, με τον Κουρμπέλη να βρίσκει τον Στανισάβλιεβιτς, που έστρωσε με το κεφάλι στον Γιάννου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-1 (57'). Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΛΚ προσπάθησε με σουτ του Τσαμπούρη να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ.

Η χαριστική βολή για την ΑΕΛΚ ήρθε από ένα λάθος του Σπυρόπουλου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φάση διαρκείας για τον Αστέρα Τρίπολης, που κατέληξε σε γκολ με σουτ από τον Ιγκλέσιας (61') εκτός περιοχής! Η Καλλονή έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ελλακόπουλου (64') και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος... Με 10 ολοκλήρωσε το ματς και ο Αστέρας Τρίπολης, λόγω τραυματισμού του Τορμένα, με τους Αρκάδες να έχουν πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές τους.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (83' Τορμένα), Νίκο Φερνάντες (46' Μπερτόλιο), Στανισάβλιεβιτς (59' Μάσα), Φούντας, Γιάννου

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Γουερέ (69' Γιουκαρής), Μάρκοβιτς (74' Μπραούλιο), Μανούσος (88' Κάρλσον)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey