Ένας Αιολικός... κολλαριστός!

11/12/2011 - 20:40 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2012 - 19:22

Ο Βαγγέλης Κολλάρος δεν είναι άγνωστος στους φίλους του Αιολικού, που παρακολουθούν από κοντά την ομάδα της Μυτιλήνης στους εκτός έδρας αγώνες της στην Αθήνα.

Ο συμπαθής δημοσιογράφος της εφημερίδας "Φίλαθλος" έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τον Αιολικό, παρακολουθώντας τον ανελλειπώς τα τελευταία χρόνια.

Ξεκίνησε κατ' ανάγκη λόγω της επιμέλειας του ρεπορτάζ της Γ' Εθνικής, τις χρονιές που η ομάδα της Μυτιλήνης συμμετείχε στην τρίτη εθνική κατηγορία. Αρχικά, διατηρούσε επαφές με τον τότε ανταποκρίτη της εφημερίδας στη Λέσβο Δημήτρη Κουκουνιά και λίγο αργότερα ανέπτυξε μια ισχυρή φιλία με τον "δικό" μας Βαγγέλη Παπαντώνη που ανέλαβε τα ηνία στις ανταποκρίσεις του ιστορικού εντύπου.

Η μεταξύ τους συνεργασία πέρασε και στα ερτζιανά, με τον Βαγγέλη Κολλάρο να γίνεται έτσι η γνώριμη φωνή για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους στη Λέσβο, μεταδίδοντας πολλούς αγώνες του Αιολικού στη Γ' Εθνική την περίοδο που οι υπογράφοντες στο sportlesvos.gr έβγαιναν "Φουλ Επίθεση" μέσα από τη συχνότητα του Best FM 98.1 Μυτιλήνης.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές μπορεί να σταμάτησαν. Όχι όμως και η εξάρτηση του Βαγγέλη από τον Αιολικό. Είχε πλέον κολλήσει το μικρόβιο και έτσι έδινε το παρόν σε κάθε εκτός έδρας εξόρμηση των Μυτιληνιών στο Λεκανοπέδιο, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Πληροφορίες που τον θέλουν να... μαράζωσε, όταν η ομάδα της Μυτιλήνης αποχώρησε το 2008 από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω οικονομικής αδυναμίας, παραμένουν ανακριβείς.

Οι συνάδελφοί του στο "Φίλαθλο" ωστόσο κι ειδικότερα ο Βαγγέλης Χατζημανώλης, ο Μανόλης Ασσαριώτης, ο Φώτης Πολίτης, ο Γιώργος Σκριβάνος συχνά - πυκνά απορούσαν με την "Αιολικομανία" που τον έπιανε κατά περιόδους στο γραφείο και μάλλον θα... ησύχασαν, όταν ο Αιολικός έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.

Τα τελευταία χρόνια, με τον Αιολικό να αγωνίζεται στο Περιφερειακό, έχει γυρίσει όλα τα γήπεδα της Αττικής και του Πειραιά. Όχι τόσο για δημοσιογραφικούς λόγους.

Εξάλλου μέχρι πρότινος οι αγώνες του Αιολικού δεν είχαν ραδιοφωνική κάλυψη, ενώ εδώ και μήνες έχει αναστείλει την έκδοσή του κι ο "Φίλαθλος". Ο Βαγγέλης Κολλάρος έδινε το παρόν ως πιστός οπαδός. Κι ένωνε τη φωνή του με τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας. Είπαμε, είχε γίνει πια Αιολικός!

Πρόσφατα, δεδομένης της επιθυμίας του "Ράδιο Καλλονή" να μεταδόσει απ' ευθείας τους αγώνες της ομάδας της Μυτιλήνης, η αναζήτηση σπίκερ δεν κράτησε για πολύ. Ο Βαγγέλης Παπαντώνης πρότεινε το συνάδελφο -μα πάνω απ' όλα φίλο- Βαγγέλη Κολλάρο κι έτσι αυτός επέστρεψε στα ερτζιανά της Λέσβου. Σοβαρός, ετοιμόλογος αλλά και παθιασμένος για μια άλλη επιστροφή. Αυτή του Αιολικού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όταν οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού σκοράρουν, να ξέρετε ότι μαζί με όλους, πανηγυρίζει κι εκείνος. Κι όταν -όπως σήμερα- ο Αιολικός δεν μπόρει να κερδίσει ένα δικό του ματς, αναζητά για ώρα τα αίτια της αποτυχίας μέσα από συζητήσεις με φιλάθλους και παράγοντες της ομάδας.

Αυτός είναι ο Βαγγέλης. Ένας Αιολικός... κολλαριστός!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey