Μας σφάζουνε και τους κάνουμε... τεμενάδες!

21/12/2011 - 15:21 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2012 - 21:29

Από το σημερινό φύλλο του «Ε» και τη στήλη «θαυμαστικό» της αθλητικής σελίδας του, πληροφορούμαστε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης της ΑΕΛΚ με τον Πανιώνιο Γιάννης Παπαδόπουλος, τη Δευτέρα το βράδυ βρέθηκε σαν προσκεκλημένος του ΣΔΠΛ στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Λέσβου!

Ο… «ταλαντούχος» (!) διαιτητής -όπως χαρακτηρίστηκε και από τον ισχυρό παράγοντα της λεσβιακής διαιτησίας Γιώργο Κουκούλα- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ε» παραμονές του αγώνα της ΑΕΛΚ με τον Πανιώνιο (όπου έσφαξε την ομάδα της Καλλονής) παρακολούθησε μάθημα διαιτησίας (!) εκεί, ενώ είδε και τα βίντεο από τη σφαγή της άλλης λεσβιακής μας ομάδας, του Αιολικού στο παιχνίδι με τον Εθνικό…

Τώρα μετά από όλα αυτά εύλογα αναρωτιόμαστε… Που να μην τον φιλοξενούσαμε κιόλας; Ούτε πλάγιο δε θα μας έδινε!

Ο... Γκασμάς: "Ο Τάσσης χαρακτηρίστηκε "παλικάρι" από τους δικούς μας παράγοντες διαιτησίας, που ακύρωσε δύο καθαρά γκολ του Αιολικού και θα εξοντώσει με όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα τον Κώστα Αποστολίδη. Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος έγινε δεκτός με... τιμές από το ΣΔΠΛ και έστειλε την ΑΕΛΚ αδιάβαστη... Ρε παιδιά με ποιον είστε τελικά;"

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κάποια στιγμή εδώ στη Λέσβο, να προτάξουμε για μία φορά το συμφέρον του λεσβιακού μας ποδοσφαίρου και των σωματείων μας. Καλές οι δημόσιες σχέσεις των ντόπιων παραγόντων της διαιτησίας μας και της ΕΠΣ Λέσβου γενικότερα, καλές οι λεζάντες και τα σεμινάρια με κορυφαίους παράγοντες και προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά χάνεται κάπου η ουσία...

Η αίσθηση που μας δίνεται πλέον είναι πως όλες αυτές οι δημόσιες σχέσεις γίνονται μόνο για την προσωπική προβολή του καθενός "δικού" μας. Όφελος μηδέν για το λεσβιακό ποδόσφαιρο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey