Διαμαρτύρονται οι γονείς για "Ταρλά"

29/08/2012 - 12:28 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2012 - 13:17

Αποδέκτης παραπόνων έγινε η ιστοσελίδα μας από αγανακτισμένους γονείς, τα παιδιά των οποίων αθλούνται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Όπως μας καταγγέλθηκε, οι υπεύθυνοι του Σταδίου είχαν κλειδωμένα τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη, με αποτέλεσμα τα παιδιά που προπονούνταν στο γήπεδο στα αθλήματα του Στίβου, να βρίσκουν... τοίχο-πόρτα όταν χρειάστηκε να τα επισκεπτούν.

Οι υπάλληλοι του Σταδίου, απαντώντας στα παράπονα, ανέφεραν πως απλώς εκτελούν εντολές. Σήμερα πάντως, το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για τους αθλητές του Στίβου, λόγω του φιλικού της ΑΕΛΚ με τον Παναιτωλικό.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλει ο Δήμος Λέσβου να παρέχει μέριμνα για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων των αθλητών και αθλητριών του Στίβου, που παρά τις αντιξοότητες συνεχίζουν να φέρνουν στο νησί μας τεράστιες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού οφείλει να είναι πρωταρχικός στόχος για τη Δημοτική Αρχή. Εξάλλου, δεν κοστίζει τίποτα να είναι ανοικτές οι τουαλέτες...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey