Συνεχίζονται οι "ομορφιές" με τα σπρέι

06/09/2012 - 00:05 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2012 - 00:39

Αποκρουστικό το θέαμα που αντίκρισαν σήμερα όλοι όσοι βρέθηκαν στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση της Προοδευτικής με τον Αιολικό.

Στον κεντρικό τοίχο της κερκίδας, στο πλάι της σκάλας που οδηγεί στα καθίσματα, άγνωστοι είχαν γράψει με σπρέι συνθήματα εις βάρος των φιλάθλων του Αιολικού και υπέρ της ΑΕΛΚ. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου τόνιζαν πως το σπρέι που χρησιμοποίησαν οι υπαίτιοι είναι ανεξίτηλο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού του Δήμου, δεν κατέστη εφικτό να σβηστούν οι βωμολοχίες.

Είναι πλέον φανερό, πως κάποιοι επιμένουν να συντηρούν με βλακώδεις ενέργειες την κόντρα μεταξύ ΑΕΛΚ και Αιολικού, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε ατονήσει σε διοικητικό επίπεδο. Απομένει, το υγιές κομμάτι των ποδοσφαιρόφιλων στο νησί να απομονώσει όλα αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία.

Και σε αυτόν τον τομέα, μπορούν πρωτίστως οι δύο διοικήσεις των ομάδων να δείξουν το δρόμο. Γιατί όχι και με μια μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση τις επόμενες ημέρες. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού διψάει για μπάλα. Όχι για ανούσιες κόντρες, που έχουν αρχίσει πλέον να προσβάλλουν την αισθητική όλων μας...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey