Μικρά - μικρά από την εκδήλωση των βετεράνων [vid]

07/02/2013 - 16:22 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2013 - 16:25

Η εκδήλωση του Συλλόγου των Βετεράνων της Λέσβου, μπορεί να κέρδισε τα εύσημα για την άψογη οργάνωσή της, το περιεχόμενο του τελετουργικού της, καθώς και για την επιτυχία της εξασφάλισης της παρουσίας του Μιχάλη Παυλή, ωστόσο ως πλέον σημαντική εξέλιξη θα πρέπει να καταγραφεί το ότι αποτέλεσε την πρώτη άτυπη αλλά ουσιαστική συσπείρωση της Αιολικής οικογένειας τα τελευταία χρόνια!

Όλοι μαζί!

Για πρώτη φορά είδαμε μετά από πολλά χρόνια τους παλαιμάχους διαφορετικών εποχών μαζί (σ.σ βέβαια υπήρχαν και σημαντικές απουσίες με ευθύνη είτε του Συλλόγου είτε των ιδίων), να μιλούν, να θυμούνται και να προσδοκούν την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στα στάνταρ που την είχαν συνηθίσει…

Μακριά από μικροεγωισμούς του παρελθόντος μακριά και από σκοπιμότητες, οι παλαίμαχοι του Συλλόγου που στην πλειοψηφία τους δοξάστηκαν και δόξασαν τη φανέλα με την ασπίδα, έστειλαν μήνυμα πως δρώντας οι ίδιοι και από κοινού, είναι ικανοί να κινητοποιήσουν αυτήν την ιστορία του ΑΙΟ που όλοι αναπολούν, αλλά ουδείς δεν έχει καταφέρει να την ενεργοποιήσει σαν δύναμη για τη σημερινή ομάδα!

Για την... συνεργασία ΑΙΟ- ΑΕΛΚ

Σε μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν και κάποια αξιοσημείωτα μηνύματα που είχαν να κάνουν φυσικά και με τη σχέση… «ταμπού» Αιολικού και ΑΕΛΚ. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, λαμβάνοντας την τιμητική του πλακέτα από το Σύλλογο, άφησε σαφές υπονοούμενο προς την πλευρά της ΑΕΛΚ, δηλώνοντας πως «όσοι αποκλείουν την ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου και εμμένουν σε αλαζονικές συμπεριφορές, είναι σίγουρο πως θα αποτύχουν»… Σε πανομοιότυπο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τέως Πρόεδρος του Αιολικού Παντελής Πατερέλλης, ο οποίος για μία ακόμη φορά θεώρησε αδιανόητο το γεγονός, πως δεν υπάρχει απολύτως καμία συνεργασία ανάμεσα στα δύο σωματεία που εκπροσωπούν τη Λέσβο στις εθνικές κατηγορίες.

Το μεγαλείο Παυλή

Χαρακτηριστική της μεγάλης απήχησης το υπόδειγμα, θέλησης και μάχης για τη ζωή και τον αθλητισμό που αποτυπώνει η πορεία του Μιχάλη Παυλή, ήταν η δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή, που δήλωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την παρουσία του σε μία τέτοια εκδήλωση, αλλά και πολύ χαρούμενος που βλέπει από κοντά «μία ψυχάρα όπως είναι ο Μιχάλης». Και ο Περιφερειάρχης που είναι γνωστός και για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, υποστήριξε πως ο Παυλής με το παράδειγμά του «μας κάνει στις ημέρες που όλοι μας θεωρούν ΑΕΚάκι, να έχουμε την πεποίθηση πως θα ξαναγίνουμε ΑΕΚάρα»!

Και συγκίνηση

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο άλλοτε Γενικός Αρχηγός του Αιολικού, που τιμήθηκε από τους Παλαιμάχους, Δημήτρης Καυλακώνης, σχολιάζοντας πως η σχέση του με τους ποδοσφαιριστές ήταν ανάλογη με εκείνη που έχουν οι οικογένειες μεταξύ τους, θύμισε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή το Λάκη Μέγα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καυλακώνης, όταν ο Λάκης ήθελε να ζητήσει τη γυναίκα του από την οικογένειά της σε γάμο, ζήτησε από τον ίδιο να το συνοδέψει, λόγω του ότι ο Λάκης ήταν ορφανός από τα 16 του χρόνια…

Όπως ήταν φυσικό η στιγμή αυτή ήταν από τις πιο συγκινητικές της βραδιάς. Ο κ. Καυλακώνης ο οποίος κατά δήλωσή του απέχει από το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Αιολικό, είχε και από ένα δώρο για πολλές από τις μεγάλες δόξες της εποχής του. Συγκεκριμένα μέσα σε φακέλους είχε τα δελτία της εποχής των Θοδωρή Παπαλόπουλου, Γιώργου Σπάρταλη, Γιάννη Μανούσου, Βαγγέλη Κροτσίδα και Στέλιου Μαντζουράνη!

Ο Δήμαρχος και οι μοναδικές ιστορίες του!

Για το τέλος αφήσαμε και ένα βίντεο που καλύπτει και με το παραπάνω όποια περιγραφή μπορούμε να κάνουμε εμείς... Ο Δήμαρχος Λέσβου δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ούτε και από ένα μετερίζι που δεν το έχει αγγίξει όπως άλλοι συνάδελφοί του, διηγούμενος μια ιστορία για πολλοστή φορά (σ.σ η οποία πάντα όμως έχει το ίδιο ενδιαφέρον όταν την αφηγείται), όπου όντας Βουλευτής και παρακολουθώντας παιχνίδι του ΑΙολικού στην έδρα του Εθνικού Αστέρα... "έφαγε ξύλο"! Η συνέχεια της ιστορίας από τον ίδιο τον Δήμαρχο!

{youtube}UMekcp01MPk{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey