Οι "Blue Sardines" για την αυστηρότητα της Αστυνομίας

18/02/2013 - 11:59 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2013 - 13:16

Στη διάρκεια της λεπτό προς λεπτό αναμετάδοσης του «SL» του αγώνα της ΑΕΛΚ με τον Παναιτωλικό, είχαμε ενημερώσει πως στη λήξη του ημιχρόνου συνελήφθησαν τρεις φίλαθλοι της ΑΕΛΚ από την Αστυνομία, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους καπνογόνα.

Το γεγονός αυτό που αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη, καυτηριάζει σήμερα ο σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛΚ «Blue Sardines», τονίζοντας πως στον Ταρλά οι φίλοι της Καλλονής ουδέποτε δημιούργησαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους και κυρίως ουδέποτε προκάλεσαν το οτιδήποτε για να δικαιολογείται η τόσο αυστηρή παρέμβαση της Αστυνομίας. Για την ιστορία, οι φίλαθλοι που συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα από τη σύλληψή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ως Σύνδεσμος Φιλάθλων «Blue Sardines» με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν σήμερα χώρα στον Ταρλά, οφείλουμε να τοποθετηθούμε καθώς ουδέποτε στο παρελθόν δεν επιδείξαμε μέχρι σήμερα βίαιη συμπεριφορά και πάντοτε κινούμεθα σε κόσμια επίπεδα. Είμαστε από τους ελάχιστους Συνδέσμους στην Ελλάδα που επιδιώκουμε την καλή σχέση ακόμα και αδελφοποίηση με άλλους συνδέσμους (Πανσερραϊκός, Καλλιθέα για παράδειγμα) και βλέπουμε το γήπεδο σαν γιορτή και όχι σαν χώρο για να ξεσπάσουμε. Δεν προκαλέσαμε ποτέ κανέναν και δεν μας αρέσει και να μας προκαλούν.

Blue_Sardines_logo1Σήμερα εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, η Αστυνομία αποφάσισε ότι απαγορεύεται να ανάβουν καπνογόνα. Μέχρι εδώ όλα καλά, μιλάμε για νόμο ο οποίος και είναι σεβαστός. Αλλά όπως αναφέραμε και πριν, χωρίς καμία προειδοποίηση μπούκαρε στην κερκίδα και συνέλαβε τρία παιδιά εκ των οποίων τα δύο ήταν ανήλικα, οδηγώντας τα στο αυτόφωρο για εξακρίβωση στοιχείων λες και επρόκειτο για εγκληματίες. Παρά την παρέμβαση των γονέων τους, αλλά και του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ που τους παρότρυναν να κατασχέσουν απλά τα καπνογόνα και να λήξει το θέμα εκεί, τελικά οδήγησαν τα παιδιά στην Ασφάλεια.

Καλό θα είναι όμως ο υπερβάλλων ζήλος που επέδειξαν οι Αστυνομικοί να τον επιδεικνύουν και σε άλλες υποθέσεις πολύ πιο σοβαρές που απασχολούν την κοινωνία μας. Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και πονηροί, θα πρέπει όλοι να είναι πιο προσεκτικοί με τέτοιες κινήσεις που θέτουν αναίτια τη νεολαία απέναντί τους. Εμείς εδώ το γήπεδο το αγαπάμε και κανένας δεν θα μας το κόψει.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey