Ιδανική εποχή για... προσκύνημα!

09/03/2013 - 18:15

Taksiarxis_proskynimaΑιολικός και Πεύκη αγωνίζονται την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους παράγοντες της αθηναϊκής ομάδας να έρθουν στη Μυτιλήνη από το βράδυ της Πέμπτης, θέλοντας να... γνωρίσουν καλύτερα την πόλη και το νησί γενικότερα.

Η εποχή βέβαια μπορεί να μην προσφέρεται για θάλασσα, όμως η "τριανδρία" του αθηναϊκού σωματείου θα φρόντισε να περιηγηθεί στα ιερά προσκυνήματα του νησιού, προσευχόμενη προφανώς να μη γίνει καμιά ανατροπή στις τελευταίες αγωνιστικές και χάσει η Πεύκη το εισιτήριο της ανόδου στη νέα κατηγορία.

Δεδομένης αυτής τους της αγωνίας πάντως, ήπιαν τον καφέ τους και σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, κουβεντιάζοντας πιθανότατα για τα... προβλήματα της νησιωτικότητας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του Αιολικού, ο οποίος -είναι αλήθεια- ότι καλείται αύριο να αγωνιστεί -όντας αδιάφορος- σε ένα ματς, που ίσως περιπλέξει την κατάσταση σχετικά με το έβδομο προνομιούχο εισιτήριο.

Και επειδή τελικά οι πόρτες του "Ταρλά" θα είναι ανοικτές για τους φιλάθλους, ο Ταξιάρχης ας βάλει το χέρι του, μη γίνουμε μάρτυρες καμιάς κακόγουστης φαρσοκωμωδίας...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey