Το "καταΚόκκινο" "Garage" του Στρατή!

15/03/2013 - 11:53 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2013 - 13:14

Αν και τίποτα δεν προμηνύει ότι πρόκειται να αποχωριστεί τον αγαπημένο του Αετό στον οποίο αγωνίζεται από τότε που μάλλον θυμάται και εκείνος τον εαυτό του, ο καλός φίλος Στρατής Κόκκινος αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό βήμα και να παίξει… μπάλα σε ένα διαφορετικό γήπεδο από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Επενδύοντας στην άλλοτε «χρυσοφόρα» γωνιά της προκυμαίας, μεταμόρφωσε το μέχρι πρότινος  γνωστό «De Facto» σε «Garage» μετατρέποντάς το ήδη στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του σε ένα… «κατακκόκινο» στέκι, ιδανικό για κάθε περίσταση!

Δίπλα του, ενισχύοντας το νέο του εγχείρημα, η αγαπημένη του Χαρά, αλλά και οι καλοί του φίλοι από το ποδόσφαιρο Σταύρος, Στρατής και Ζήσης που φροντίζουν ώστε η ομάδα να… σκοράρει και να προσφέρει καλό θέαμα υπό τους ήχους του Dj Manolo!

Στα foititelia.gr που εξ… αντικειμένου αναφέρονται στα ειδικότερα χαρακτηριστικά του ολόφρεσκου cage – bar της προκυμαίας, γίνεται ξεχωριστή αναφορά στη διακόσμηση και διαρρύθμιση που οραματίστηκε ο Στρατής για το μαγαζί του και ανέλαβε προσωπικά μία εκ των κορυφαίων του είδους.

Η εξίσου καλή φίλη Νόη Λύρα. Αντιγράφοντας τα σχόλια του foititelia.gr -για να μην κριθούμε για τον υποκειμενισμό μας- αναφέρουμε την κάτω από ιδιαίτερη επιμέλεια διακόσμηση του «Garage», που δεν έχουμε συναντήσει ξανά στο παρελθόν και τον «μυστήριο» φωτισμό του, που στηρίζεται σε «Industrial» μοτίβο και θυμίζει ότι ακριβώς και το όνομά του, με τους τόνους του γκρι να υπερτερούν στους τοίχους…

Με τις ευχές μας για ότι καλύτερο στο Στρατή και τη νέα ομάδα του για κάθε επιτυχία, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το νέο «Garage» για καφέ ή ποτό, στηρίζοντας σαν «SL» αξιόλογες προσπάθειες φίλων και ανθρώπων του αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey