Από Πατσόγλου σε... Πατσόγλου ο Έφηβος;

08/04/2013 - 21:18 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2013 - 21:21

Patsoglou_Panagiotis_Coach_Efivos1Το γεγονός πως ο Έφηβος Παμφίλων έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας δεν ξαφνιάζει. Η ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου (φωτό) εξάλλου δεν είχε αυταπάτες στο ξεκίνημα της περιόδου και θεωρεί επιτυχία το ότι βρίσκεται έστω πάνω από την Ειρήνη Νέων Κυδωνιών στο βαθμολογικό πίνακα.

Παρά τη μικρή συγκομιδή βαθμών, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Ο Πατσόγλου χαίρει της εκτίμησης των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι τον ακούν με προσοχή πριν από κάθε ματς, να τους δίνει τις απαραίτητες οδηγίες. Ο φωτογραφικός φακός του "SL", που βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο Παμφίλων για την αναμέτρηση του Εφήβου κόντρα στον Αίγειρο Μυστεγνών, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα, υπάρχουν και οι δυσαρεστημένοι της υπόθεσης. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα πληθαίνουν οι φωνές ακόμα και εντός της διοίκησης, που ζητούν άμεση εσωτερική εναλλαγή ρόλων, ώστε να αλλάξει η μοίρα του Εφήβου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το "SL" από τις κερκίδες των Παμφίλων, τη δυσαρέσκεια τόσο του Νίκου Χάφτα όσο και του Βασίλη Βερβέρη για τον παραγκωνισμό τους τον τελευταίο καιρό συμμερίζεται ο Πρόεδρος Θοδωρής Ταμβακέλλης, ο οποίος τη νέα περίοδο σκέφτεται να προβεί σε ανακατατάξεις.

sotiropoulos_efivosΝα αξιοποιήσει δηλαδή τον Στρατή Πατσόγλου, με την επιστροφή του από τη Λήμνο, δίνοντάς του ρόλο κόουτς στην ομάδα, κρατώντας ταυτόχρονα τον Παναγιώτη ως γυμναστή στο τεχνικό τιμ.

Ο Ταμβακέλλης έχει όμως στα σκαριά και μια επιστροφή - έκπληξη, αφού μετά την οικονομική κρίση που έπληξε και την Κύπρο, έχει προτείνει στον πρώην επιθετικό του συλλόγου Ανδρέα Σωτηρόπουλο (φωτό) να επιστρέψει στα γήπεδα της Λέσβου και να φορέσει εκ νέου τη φανέλα του Εφήβου.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν στο συμπαθές σωματείο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey