Ο λαμπερός γάμος του Σωκράτη και της Αγλαΐας Aimee Τσακιρέλλη

30/07/2013 - 19:46 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2013 - 19:47

aimee_tsΣε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους, ο γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Αμερική, με καταγωγή από την Καλλονή Σαράντος Τσακιρέλλης, συνόδευσε την αγαπημένη του κόρη Αγλαΐα Aimee Τσακιρέλλη στα σκαλιά της εκκλησίας, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σωκράτη Σιδηρόπουλο.

Ο γάμος όπως αναμενόταν αποτέλεσε το γεγονός του καλοκαιριού και δεκάδες γνωστοί επιχειρηματίες, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού από τη Λέσβο και την Αμερική, παρευρέθηκαν στην ιδιαίτερη στιγμή του. Η τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Γοργόνας στη Σκάλα Συκαμνιάς και ακολούθησε φαντασμαγορική δεξίωση στο Οινοποιείο Πατερέλλη.

Το ειδύλλιο μεταξύ του ζευγαριού έχει φυσικά… ποδοσφαιρικό υπόβαθρο και όχι μόνο λόγω της γνωστής δραστηριοποίησης του Σαράντου Τσακιρέλλη με το άθλημα, αποτελώντας διαχρονικά υποστηριχτή των προσπαθειών της ΑΕΛΚ. Αλλά κυρίως λόγω του ότι ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, όταν ήρθε στη Λέσβο για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής!

Η γνωριμία δε με την Αγλαϊα, σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» έγινε μέσω του Παναγιώτη Τσακίρη (σ.σ κουμπάρου εύλογα σήμερα του ζευγαριού), γνωστού από την δυναμική παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο σύνδεσμο φιλάθλων της Καλλονής!

Το «SL» εύχεται βίο ανθόσπαρτο στο ζευγάρι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey