Ο Τεντόμας βρίσκει αρχαία στον Ταρλά!

03/09/2013 - 20:04 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2013 - 20:09

TENTOMAS1Μία νέα διάσταση δίνει με τοποθέτησή του έτσι όπως δημοσιοποιήθηκε από το γραφείο τύπου της παράταξής του, ο Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τεντομας και αφορά το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο κ. Τεντόμας συγκεκριμένα υποστηρίζει πως λόγω του ότι ο «Ταρλάς» είναι «άκρως αρχαιολογικού ενδιαφέροντος» και ότι « απ΄την περιοχή του Ταρλά διέρχεται σεισμικό ρήγμα», απαιτείται για την προώθηση των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου έγκριση από το τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και εδαφοτεχνική μελέτη…

Παράλληλα ασκεί δριμεία κριτική στην περιφερειακή αρχή Γιακαλή για την όλη διαχείριση του θέματος του γηπέδου της Μυτιλήνης, τονίζοντας ότι συντελείται αυτή τη στιγμή μία κοροϊδία της ΑΕΛΚ και του φίλαθλου κόσμου.  

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή που με προσωπική του δήλωση, δεν κρύβει την έκπληξή του για αυτή τη νέα διάσταση που παρουσιάστηκε… Χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης στη δική του απάντηση λέει: «Στα τόσα που έχω ακούσει τον τελευταίο μήνα από τη στιγμή που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε την ανακαίνιση του γηπέδου απ’ όλους όσους προσπαθούν με αγωνία να ανακαλύψουν  προσκόμματα  προκειμένου να μην προχωρήσουμε, ακούσαμε και από τον κ. Τεντόμα, ότι ο Ταρλάς «είναι άκρως ενδιαφέροντος αρχαιολογικός χώρος». Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακόμα θ’ ακούσω.».
Κι αν ο Περιφερειάρχης δεν ξέρει τι άλλο ακόμα θα ακούσει, τι να πουν και οι φίλαθλοι… Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey