Eπιστροφή του Μανούσου με γκολ!

31/10/2013 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2013 - 19:14

Manousos_eisodos_Pierikos1Ο Γιώργος Μανούσος περίμενε με ανυπομονησία το σημερινό ματς κόντρα στον Πιερικό, θέλοντας να συνδυάσει την επιστροφή του στα γήπεδα μετά την αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής για την απαγορευμένη ουσία, με μια καλή εμφάνιση και ένα γκολ.

Και όταν του δόθηκε η ευκαιρία στο 19ο λεπτό, με το κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΛΚ, ο Μυτιληνιός επιθετικός έτρεξε να πάρει την μπάλα στα χέρια του, να τη στήσει στην άσπρη βούλα και σίγουρος για την κατάληξή της, να τη στείλει στο βάθος της εστίας του Πιερικού, ανοίγοντας το σκορ.

Πανηγύρισε με τα χέρια υψωμένα το 1-0, την ώρα που "πνιγόταν" στις αγκαλιές των συμπαικτών του και ο φίλαθλος κόσμος στις κερκίδες τον "αποθέωνε", φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Εξάλλου, είχε εισπράξει λίγο νωρίτερα το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας, κατά την είσοδό του ως αρχηγός στον αγωνιστικό χώρο, σε μια ιδιαίτερη στιγμή όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά κυρίως για τον νεαρό από τις ακαδημίες της ΑΕΛΚ που τον συνόδευε και φυσικά για τον βαφτισιμιό του, τον "πιτσιρίκο" δηλαδή που κρατούσε στην αγκαλιά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey