Το όσκαρ ατυχίας του Περόνε και το ιστορικό με Γιάχο!

05/12/2013 - 13:10 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2013 - 13:23

AELK_Apollonas_Perone1Είναι γεγονός πως ο Εμάνουελ Περόνε δεν έχει ακόμα καταφέρει να αποδείξει τη μεγάλη του αξία και να προσδώσει στην Καλλονή που επένδυσε πολλά επάνω του το καλοκαίρι, το κάτι παραπάνω που αποδεδειγμένα μπορεί ο έμπειρος Αργεντινός στράικερ.

Το ένα γκολ στα μόλις 250 περίπου λεπτά συμμετοχής του στη Super League στα οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής, αλλά και το άλλο ένα τέρμα στις τρεις συμμετοχές του στο θεσμό του Κυπέλλου, δεν είναι αναμφίβολα δείγμα της ποιότητας του Περόνε.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως στην Καλλονή έχουν χάσει την πίστη τους στο μεγάλο αστέρι της ομάδας τους… Κι αυτό γιατί ο Περόνε από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Λέσβο, διεκδικεί με όλα τα… περίεργα που του συμβαίνουν, το όσκαρ… ατυχίας σαφέστατα, που εν πολλοίς δικαιολογεί την μικρή του μέχρι στιγμής προσφορά.

Αποκορύφωμα αυτής της κακοδαιμονίας που ταλαιπωρεί τον Αργεντινό, ήταν η αποβολή του στο 42΄ της αναμέτρησης χτες στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όταν ο διαιτητής Γιάχος ανακάλυψε «θέατρο» σε ξεκάθαρη ανατροπή του από το Δασκαλάκη, την ώρα που εφορμούσε για το 0-1…

Η σκωληκοειδίτιδα με τις υπογραφές…
Ο Εμάνουελ Περόνε αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Καλλονή στην πιο ηχηρή σαφέστατα μεταγραφική κίνηση του Νίκου Μιχαλάκη, που έδειχνε και τις προσδοκίες του για την ομάδα του στην παρθενική της εμφάνιση στη Super League. Ο Περόνε με πλούσιο βιογραφικό… συναντήθηκε με την ατυχία του λίγες ώρες αφού πάτησε το πόδι του στο νησί για τις υπογραφές, παθαίνοντας σκωληκοειδίτιδα και χάνοντας μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας. Ολοκληρώνοντας την αποθεραπεία του, ο Περόνε τραυματίστηκε εκ νέου λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και η πολυαναμενόμενη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, πήγε ακόμα πιο πίσω.

Η πρώτη αποβολή «φάντασμα»
Όταν αποθεραπεύτηκε πλήρως και προετοιμάστηκε για να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, η ατυχία του πήρε άλλη μορφή! Αφού άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής για να βρει το ρυθμό του, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Περόνε ηγήθηκε της επίθεσης της Καλλονής και στο 60΄ της αναμέτρησης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, που μόνο ο διαιτητής είδε! Αποτέλεσμα αυτής της αποβολής, η τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές, που τον πήγαν ξανά πίσω.

Η θλάση
Στην επάνοδό του στο νικηφόρο παιχνίδι στη Βέροια, η ατυχία χτύπησε ξανά… Ο Αργεντινός σήκωσε το χέρι του προς τον πάγκο της ομάδας του ζητώντας αλλαγή, με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου να δείχνει θλάση… Ο Περόνε έμεινε ξανά εκτός ροτέισον αναγκαστικά και όταν επανήλθε χτες με αξιώσεις στην κορυφή της επίθεσης για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ο Γιάχος τον ανάγκασε να ξανακαθίσει στην κερκίδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό…

Το… «ιστορικό» με Γιάχο
Ας σημειωθεί ότι ο Περόνε όταν μεταγράφηκε στην Καλλονή, «κουβαλούσε» και μία τιμωρία του ξανά για αποβολή, από τον ίδιο διαιτητή, τον Γιάχο, για μία «κοκορομαχία» του στον αξέχαστο περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα, όπου ο Χιώτης διαιτητής βάλθηκε και τότε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις αξέχαστες αποφάσεις του, από τις δύο φιναλίστ ομάδες…

Όλα αυτά αποδεικνύουν σαφέστατα πως ο Περόνε, έχει δικαιολογία για την μέχρι στιγμής αγωνιστική του παρουσία και η ευχή όλων είναι στο δεύτερο γύρο πια του πρωταθλήματος κι αφού η απουσία του δεν κόστισε συνολικά στην ομάδα που παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο, θα παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey