Και ο Αλέφαντος για Καλλονή!

09/12/2013 - 15:36 Τελευταία τροποποίηση στις 10/12/2013 - 11:20

alefantosΔεν πέρασε απαρατήρητη η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής, ούτε από τον... φοβερό Νίκο Αλέφαντο, που αναρωτήθηκε αυτό που αναρωτηθήκαμε και εμείς εδώ στη Λέσβο, βλέποντας τη χθεσνιή αναμέτρηση και το 0-4.

Ήταν τόσο καλός ο Παναθηναϊκός, ή ήταν τόσο χάλια η Καλλονή που έκανε τους "πράσινους" να πετάνε φωτιές;

Χαρακτηριστικά ο "Αλέ" σχολίασε...

"Για τον Μπεργκ το έχω πει επανειλημμένως ότι είναι παικταράς για τα κυβικά του σημερινού Παναθηναϊκού. Και ο Καρέλης έπαιξε καλά, ο δε Κροάτης έκανε 2 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός με την Καλλονή, βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν ο Παναθηναϊκός έκανε την Καλλονή να φαίνεται έτσι χάλια, ή η χάλια Καλλονή έκανε τον Παναθηναϊκό να φαίνεται τόσο καλός… Οι σέντερ μπακ της Καλλονής ήταν δραματικοί, πολύ ανοικτοί μεταξύ τους, μεγάλες οι αποστάσεις τους και με τους ακραίους μπακ, όποιος ήθελε από τον Παναθηναϊκό περνούσε και έμπαινε στα δίχτυα.

Η Καλλονή έχει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της από ματς σε ματς, βέβαια είναι ήρωες που παίζουν συνεχώς εκτός έδρας και κάνουν συνεχώς ταξίδια. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θα κυνηγήσει με αξιώσεις την τρίτη θέση και στα πλέι οφ ενδεχομένως να χτυπήσει και τη δεύτερη θέση. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ αντίπαλος, είναι και ο Ατρόμητος που μου αρέσει ως ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι ήταν ΠΑΟΚ- Τζόρβας, όχι ΠΑΟΚ- Απόλλωνας. Σε όλο το β’ ημίχρονο ο Απόλλων έπαιζε με 10 παίκτες και κλειστήκανε πίσω, τους κράτησε ο Τζόρβας, έπιασε τα άντερά του. Έχασε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ".

Ο υπόλοιπος Αλέφαντος στον SportDog!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey