Φλερτάρει με "Πετράν" η Δάφνη Δαφνώνα!

07/01/2014 - 15:18 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2014 - 15:31

Ο Πέτρος Νταλαμπέκης μπορεί να αποφάσισε φέτος να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα και να επικεντρωθεί στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις, ωστόσο οι κρούσεις που δέχεται είναι συνεχείς και η τελευταία έρχεται από τη γειτονική Χίο.

Όπως δημοσιεύει το sportschios.gr, παράγοντας της Δάφνης Δαφνώνα βρέθηκε στη Λέσβο και είχε τετ α τετ με τον υψηλόσωμο πρώην επιθετικό του Αιολικού, που έχει θητεύσει με επιτυχία εκτός νησιού σε ΠΑΟ Ρουφ και Ασπρόπυργο, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο "Πετράν", που πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής σκοράροντας ανελλιπώς στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ, συναντήθηκε στο πρακτορείο προπο που διατηρεί με τον Λάμπρο Αποστολή, παράγοντα της Δάφνης και αναμένεται η τελική του απόφαση.

Ο 34χρονος στράικερ συνεχίζει να προπονείται ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση και αν ευοδωθούν οι προσπάθειες των Χιωτών, τότε δεν αποκλείεται να φορέσει εκ νέου τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να "ματώσει" -όπως πολύ καλά γνωρίζει- τα αντίπαλα δίχτυα στο γειτονικό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey