Ευχέλαιο στον ΠΑΣ!

17/01/2014 - 13:22

AELK_PAS_Lila_eykairiaΟ ΠΑΣ προετοιμάζεται κι αυτός με αρκετά προβλήματα για τον «τελικό» όπως τον χαρακτηρίζουν στα Γιάννενα, κόντρα στην Καλλονή. Ο Σάκης Τσιώλης προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, από τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα και να σπάσει την κακοδαιμονία που υπάρχει στην ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ομάδα έγινε μέχρι και ευχέλαιο στην τελευταία προπόνηση… 

Όπως σημειώνει ο «Ηπειρωτικός Αγών» σε δημοσίευμά του, στο τελευταίο δίτερμα της ομάδας, ο Τσιώλης χρησιμοποίησε με τη βασική ομάδα κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη (κάθισε στον πάγκο στη Ριζούπολη), αριστερό χαφ τον Σονγκό και σέντερ φορ, δίπλα από τον Ίλιτς τον Κυβελίδη.

Βέβαια οι αλλαγές αυτές είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξουν στη συνέχεια αφού σε εξειδικευμένη τακτική για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει από σήμερα και  μετά με την παράλληλη προβολή βίντεο για την αντίπαλη ομάδα, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Στον ΠΑΣ δεν υπολογίζεται ο Βίλα, αλλά υπολογίζεται ο Λιλά που αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την Κυριακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey