O... μερακλής Πρόεδρος Αχαρονιάν!

27/03/2014 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2014 - 15:12

Axaronian_gevma_Erythraia_AiolikosΣκλαβωμένοι αισθάνονται από χθες οι άνθρωποι του Αιολικού με τη φιλόξενη υποδοχή του Πανερυθραϊκού, στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ο Πρόεδρος των Κυπελλούχων ΕΠΣ Αθηνών Τόνι Αχαρονιάν φρόντισε από την πρώτη στιγμή να δείξει τη διαφορά ποιότητας που διέπει το σύλλογο της Νέας Ερυθραίας σε σχέση με άλλα σωματεία της Αττικής ή εν γένει της χώρας. Ένας άνθρωπος ευγενής, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανερυθραϊκού, όλα δικής του επιλογής, έμπιστοι φίλοι του όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στα "πηγαδάκια" πριν από το ματς, με όρεξη για προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου και πάθος, ώστε όλα να γίνονται στην εντέλεια.

Δεν είναι μόνο η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Αχαρονιάν με τον Πρόεδρο του Αιολικού πριν καν ξεκινήσει η αποστολή του Αιολικού το ταξίδι της για την Αθήνα. Είναι η εγκάρδια υποδοχή, που μεταφράστηκε σε θερμές χειραψίες με όλους τους παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης εντός των αποδυτηρίων, όταν τους επισκέφθηκε για να τους καλωσορίσει. Αλλά και ο σεβασμός για την ιστορία του Αιολικού, εξιστορώντας περιστατικά από παλαιότερους αγώνες των καλών εποχών, που του έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα στη μνήμη. Η δε έκπληξή του όταν του επισημάνθηκε πως σε ένα από αυτά τα παιχνίδια αγωνίζονταν δύο από τους συνομιλητές του, ο Σταύρος Γριπιώτης αλλά και ο Στέλιος Ματζουράνης ήταν απερίγραπτη. Κολακευμένος από τη φιλοξενία ήταν και ο Παναγιώτης Τρύφων, που ανέφερε σε κάθε τόνο πως επιφυλάσσεται για ανάλογη υποδοχή στη Μυτιλήνη με την πρώτη ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόθεση του Προέδρου του Πανερυθραϊκού ήταν στη λήξη του αγώνα να κάνει το τραπέζι στην αποστολή του Αιολικού. Δεδομένου όμως ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν εξαρχής στενά και έγιναν ακόμα στενότερα με την καθυστερημένη έναρξη του παιχνιδιού, ο κ. Αχαρονιάν φρόντισε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να γευματίσουν στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Και ήταν τέτοια η απλότητα του Προέδρου με την αρμένικη καταγωγή, που όχι μόνο σέρβιρε ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές, αλλά έβγαζε μέχρι και φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο για να κρατήσει ενθύμια.

Και για όσους ίσως κάτι να θυμούνται από την ΑΕΚ της δεκαετίας του '80, ο Τόνι Αχαρονιάν υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της. Επιχειρηματικά πάντως δραστηριοποιείται στη Δανία, εκεί όπου βρίσκεται και η έτερη ποδοσφαιρική του αγάπη, η Μίντιλαντ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey