Σύγχυση λόγω... άστοχης αντιστοίχισης!

11/04/2014 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2014 - 13:00

Loukidis_Aiolikos_Ouzo_Sardela_slΈντονο προβληματισμό προκάλεσαν χθες το απόγευμα τα άρθρα που δημοσίευαν η μία μετά την άλλη οι αθλητικές ιστοσελίδες, αναφορικά με την κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική, πολλές από τις οποίες δεν έχουν καν αντιληφθεί μέχρι τώρα την... γκάφα, στην οποία υπέπεσαν.

Στα Γραφεία της ΕΠΟ η χθεσινή διαδικασία ήταν από τις πιο απλές, που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος σχετικά με κληρώσεις πρωταθλημάτων. Τα ζευγάρια, ήδη έτοιμα σε χαρτί, μόνο που αντί για ομάδες υπάρχουν αριθμοί. Κατά τη διάρκεια που βγαίνουν τα "μπαλάκια" από την κληρωτίδα, οι ενδιφερόμενοι οφείλουν απλώς να κάνουν σωστά την αντιστοίχιση.

Στην Ομοσπονδία, το χαρτί που μοίρασαν τόσο προς τις ομάδες όσο και προς τους εκπροσώπους του Τύπου είχε όμως μια... παγίδα. Απαριθμούσε τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανά όμιλο, έχοντας αριστερά μια στήλη Α/Α (αύξοντα αριθμού). Δεξιά έπρεπε να μπει ο κλειδάριθμος, το νούμερο δηλαδή που έπαιρνε ο κάθε πρωταθλητής Ένωσης, ώστε να γίνει έπειτα η αντιστοίχιση και να βγουν τα ζευγάρια ανά αγωνιστική.

Δυστυχώς, κάποιοι αντί να αντιστοιχίσουν τον κλειδάριθμό, το έκαναν με τον... Α/Α! Αποτέλεσμα ήταν, όπως συμβαίνει συχνά στο ίντερνετ, να γράψει μια ιστοσελίδα εντελώς λάθος το αγωνιστικό πρόγραμμα του 10ου ομίλου (ίσως και των υπολοίπων...) και όλες οι άλλες ιστοσελίδες -κάνοντας χρήση του copy-paste, που έχει διαλύσει τα πάντα στο χώρο της δημοσιογραφίας και των ηλεκτρονικών Μέσων- να προκαλέσουν σύγχυση, αναπαράγοντας εντελώς λάθος πληροφόρηση στο αναγνωστικό τους κοινό, αλλά και στους φιλάθλους εν γένει των ομάδων που συμμετέχουν στα μπαράζ.

Το "SL", από το πρωί της Πέμπτης είχε δημοσιεύσει εξαρχής το σωστό πρόγραμμα του 10ου ομίλου χάρη στον καλό φίλο Κώστα Λουκίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αιολικό και το aiolikos-fans.gr εντός της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, στα γραφεία της ΕΠΟ. Η διαφοροποίηση του "SL" σε σχέση με όσα... κυκλοφορούσαν δεξιά κι αριστερά σε όλο το ίντερνετ, σχολιάστηκε μάλιστα θετικά από πολλά Μέσα και δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΕΠΟ σε εφημερίδες της Αθήνας, οι οποίοι απένειμαν τα εύσημα στα... λαγωνικά μας. Τα συγχαρητήρια όμως, ανήκουν δικαιωματικά στον Κώστα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey