Mε φόρα πρωταθλητή και στα... κοινά!

13/05/2014 - 10:56 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2014 - 16:06

Demertzis_Ekloges14_vertΑπό τον αθλητισμό στον εθελοντισμό, μετά στην καθαριότητα και τώρα στα κοινά. Ο πρώην πρωταθλητής του κλασικού αθλητισμού Παναγιώτης Δεμερτζής, μαθημένος στους αθλητικούς στίβους εδώ και αρκετά χρόνια, δοκιμάζει πλέον την τύχη του στο στίβο της αυτοδιοίκησης.

Αθλητής του ακοντισμού, ξεκίνησε από τον Αρίωνα Μυτιλήνης σε ηλικία 8 ετών και μεταπήδησε στον Αλκαίο Γυμναστικό Σύλλογο το 1998, όπου ανήκει μέχρι σήμερα, προσφέροντας ταυτόχρονα από φέτος τις υπηρεσίες του και από διοικητικές θέσεις.

Υπήρξε εθελοντής στο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις αθλητικές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ στη Λέσβο και στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου. Παράλληλα συμμετέχει σε δράσεις καθαρισμού με το Σύλλογο Εφέδρων Καταδρομέων Λέσβου.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Λέσβου ως οδηγός απορριμματοφόρου, τόσο στην Καλλονή όσο και στη Μυτιλήνη. Παλαιότερα ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Μυτιλήνης και Αντιπρόεδρος στα ΤΟπικά ΣΥμβούλια Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν).

Συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο «Μόνο για τη Λέσβο» του Σπύρου Γαληνού, στη δημοτική ενότητα Λουτροπόλεως Θερμής έχοντας στενούς οικογενειακούς δεσμούς με τα χωριά Θερμής, Μυστεγνών και Νέων Κυδωνιών και φυσικά έντονες παιδικές αναμνήσεις από την περιοχή, θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους συμπολίτες μας και στην καθημερινότητά τους.

Demertzis_Mertzanidis_DouvalidisDemertzis_Devetzi

Demertzis_DimasDemertzis_Baldini

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey