Μπάσκετ: Δηλώσεις από τον αγώνα Παλλεσβιακός-Παπάδος Γέρας (video)

22/01/2024 - 11:39 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2024 - 12:04

Παρακολουθήστε τι δήλωσαν μετά το ντέρμπι κορυφής της Α ΤΕ ΕΟΚ ανδρών, ο βοηθός προπονητή του Παλλεσβιακού Γιάννης Ρούσσος και ο προπονητής του Παπάδου Γέρας Σταύρος Προκοπίου.

Ο κ. Ρούσσος αρχικά ανέφερε  ότι το φαβορί θεωρητικά ήταν ο Παπάδος, όμως σε όλον τον αγώνα ο Παλλεσβιακός διατήρησε το προβάδισμα, ήταν καλύτερος στην άμυνα και στην επίθεση και δίκαια έφτασε στη νίκη. Ο Παλλεσβιακός συμπλήρωσε, δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και στόχος τους είναι να παίζουν σε κάθε αγώνα καλό μπάσκετ και να έχουν στο τέλος το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Επίσης, είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερες ομάδες φέτος στο πρωτάθλημα και γίνονται πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Ακόμη, πρόσθεσε ότι η ομάδα του στοχεύει πέρα από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογία και στην ανάδειξη αθλητών μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου. 

Ο Σταύρος Προκοπίου ανέφερε ότι υπήρξε μεγάλο κενό διάστημα μέχρι την επανεμφάνιση του Παπάδου στα παρκέ σε επίσημο αγώνα, ενώ είχε και σημαντικές απουσίες. Παρ' όλα αυτά περίμενε να είναι η ομάδα του πιο ανταγωνιστική. Ο Παλλεσβιακός τόνισε ήταν οργανωμένος, καλά διαβασμένος κα έφτασε δίκαια στη νίκη. Τέλος, σημείωσε ότι σκοπός του Παπάδου σε πρώτη φάση είναι να μπει στην τετράδα και στη συνέχεια να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey