Σ.Αλμπάνης:«Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα» (video)

06/02/2024 - 20:39 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2024 - 21:06

Μετά το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α ΤΕ ΕΟΚ ανδρών Λέσβου Παλλεσβιακός-Αρισβαίος, μίλησαν στην κάμερα του «SL» ο προπονητής του Αρισβαίου Στρατής Αλμπάνης και ο νεοαποκτηθείς έμπειρος παίκτης Γιάννης Σίνης.

Ο coach του Αρισβαίου αρχικά ανέφερε ότι ο αγώνας κρίθηκε από την εμπειρία των παικτών της ομάδας του και το γεγονός ότι έχει περισσότερο βάθος στον πάγκο. Παρακάτω είπε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουν κι αυτό οφείλεται έως ένα βαθμό στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προπονητικές ώρες. Επιπλέον μίλησε για τη διαιτησία, σημειώνοντας ότι δεν «επιτρέπει» στις ομάδες να παίξουν μπάσκετ και ότι δεν γίνεται κάποιοι διαιτητές να σφυρίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Για τον Παλλεσβιακό ανέφερε ότι είναι η ομάδα που τους δυσκόλεψε περισσότερο έως τώρα και ότι μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Σίνης είπε ότι ήταν ένα δυνατό ματς σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα της Καλλονής έκανε κάποια λάθη ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως υπήρξε βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος ήρθε η νίκη. Ο Αρισβαίος έχει καλό κλίμα, έχει ταλέντο και μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ, ενώ  για το πρωτάθλημα της Λέσβου είπε ότι είναι ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey