Οι ευχαριστίες του ΣΕΔΚΑ Λέσβου

22/02/2017 - 11:40

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, αναφορικά με όσους συνέδραμαν στην επιτυχημ,ένη πραγματοποίηση των μπασκετικών αγώνων ζωής, με σκοπό να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια νεαρού συντοπίτη μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά: "Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου μετά την ολοκλήρωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης "ΑΓΩΝΕΣ ΖΩΗΣ", θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για να έρθει εις πέρας αυτή η εκδήλωση, που ο μόνος σκοπός της ήταν η εύρεση χρημάτων για το νεαρό συμπολίτη μας.

Τα ευχαριστώ ανήκουν πρώτα σε όλο το κόσμο που πρόσφερε από το υστέρημά του, στους αθλητές που συμμετείχαν (βετεράνοι και επίλεκτοι) και σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών, που εκτός από τη παρουσία τους στην εκδήλωση, βοήθησαν και οικονομικά.

Ευχαριστούμε επίσης τους Συνδέσμους Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, καθώς και τους κ. Ταμβακέλλη Μιχάλη και κ. Κατσαβέλλη Παναγιώτη, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στις ανάγκες αυτής της διοργάνωσης και μας πρόσφεραν τα αναγκαία για την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ακόμη την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που κάλυψε το παιχνίδι προσφέροντας τις ιατρικές γνώσεις τους, τα καταστήματα "ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΡΚΕΤ", "ΠΕΤΡΙΝΟ", "ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ" και "BARCODE" για τα δώρα που δόθηκαν στους νικητές των διαγωνισμών τριπόντων και καρφωμάτων, καθώς και στο κοινό, ύστερα από τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε.

Ευχαριστούμε τη σχολή χορού της Νάντιας Ξυλά "The Lions", για τα υπέροχα χορευτικά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και τη Τοπική Επιτροπή Λέσβου για την άψογη συνεργασία όλων αυτών των ημερών.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας μας "SPORTLESVOS" και "ΕΜΠΡΟΣ" για την άμεση ενημέρωση που παρείχαν, από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι τέλους.

Και θα κλείσουμε με το σύνθημα της εκδήλωσης...."ΥΓΕΙΑ"

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey