Φιλανθρωπικό τουρνουά στον Μόλυβο!

22/10/2019 - 12:06

Τουρνουά μπάσκετ, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώνει την Παρασκευή (25/10) από τις 5 το απόγευμα ο ΓΑΣ Ολυμπιάς Μήθυμνας, θέλοντας με την προσπάθεια αυτή να ενισχύσει τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ ενόψει του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, μέσα από κουμπαρά που θα υπάρχει για το σκοπό αυτό στο γήπεδο του Μολύβου.

Η Ολυμπιάδα Μήθυμνας, ο Αρισβαίος Καλλονής και μεμονωμένοι αθλητές από όλο το νησί θα συγκεντρωθούν στον Μόλυβο για να στηρίξουν τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, καθώς και το σωματείο MDA Hellas στο σημαντικό έργο του, προσκαλώντας όσους μπορούν να περάσουν μια βόλτα από το γήπεδο και να συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει ο αγώνας παίδων ΓΑΣ Ολυμπιάς - Αρισβαίος, ενώ οι ίδιες ομάδες θα αγωνιστούν στις 18:00 σε επίπεδο γυναικών και στις 19:15 στους άνδρες.

Πιστός στο αθλητικό του ραντεβού με τις κοινωνικές δράσεις ο ΓΑΣ Ολυμπιάς Μήθυμνας, δείχνει ξανά την ευαισθητοποίησή του, έχοντας άξιο συμπαραστάτη σε αυτή τη δράση τον Αρισβαίο Καλλονής, αλλά και παίκτες από όλες τις ομάδες του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey