Α.Χαραλαμπίδης:«Ο κόσμος θα ευχαριστηθεί τον φετινό Αιολικό»

15/09/2023 - 14:01 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2023 - 17:44

Ο Αιολικός από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στη Μυτιλήνη για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του, μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες στη Νάουσα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης  θα παραμείνει στο νησί συνεχίζοντας τις προπονήσεις στην φυσική της έδρα, τον "Ταρλά" και το βοηθητικό γήπεδο "Γ. Σκούφος" μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 24 Σεπτεμβρίου με πρώτο αντίπαλο εκτός έδρας την Κοζάνη, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη 27/9 και ο αγώνας κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στην κάμερα του Sportlesvos, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το γεγονός ότι το ροστερ της ομάδας εμπλουτίζεται συνεχώς με ποιοτικούς παίκτες. Ο κ. Χαραλαμπίδης σημείωσε ότι, αν και η ομάδα δεν βρίσκεται ακόμη στον επιθυμητό βαθμό, οι παίκτες έχουν την εμπειρία και θα αποκτήσουν την χημεία, έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη και να καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο που έχουν θέσει.

xaralampidis-apostolos-proponitis-aio-2023-24-1.jpg (1170×780)

Αυτό που θέλουν όλοι στον σύλλογο είναι ο κόσμος να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου, να υποστηρίξει και να ευχαριστηθεί την φετινή ομάδα σε μια δύσκολη κατηγορία.

Κλείνοντας, τόνισε ότι όλοι στον σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραμονή τους στη Λέσβο αυτό το μικρό διάστημα και ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να επιστρέψει μελλοντικά ο Αιολικός στη βάση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey