Σ. Κριτσμάρεβιτς: «Μειονέκτημα για την ομάδα η αποχώρηση του Μανούσου, μπορούμε να μπούμε στα play offs»

10/01/2024 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2024 - 21:20

Ο προπονητής του Αιολικού Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς την Τρίτη 9 Ιανουαρίου μίλησε στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στον ρ/σ του «Ν» στους 99 fm, για την αποχώρηση του Γιώργου Μανούσου, την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τις διαιτητικές αποφάσεις των τελευταίων αγώνων που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ τόνισε ότι ο Αιολικός μπορεί ακόμη να πετύχει τον στόχο της εισόδου του στα play offs.

Αρχικά, ο κ. Κριτσμάρεβιτς ανέφερε ότι είναι μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα η αποχώρηση του Γιώργου Μανούσου και ότι είναι χαρούμενος που είχε συνεργασία με έναν ποδοσφαιριστή που έκανε μεγάλη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα για την συνέχεια. Πρόσθεσε ότι ο αρχηγός Γιώργος Μανούσος είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα που βοήθησε σημαντικά, όμως το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει εκτός Λέσβου δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Για τον τελευταίο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας σημείωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική απόδοση της ομάδας, όχι όμως από το αποτέλεσμα, αφού σε ακόμα έναν αγώνα μετά τον Ηρακλή, η διαιτησία αδίκησε τον Αιολικό που θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς.  

Στο αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ροστερ, η ομάδα παρουσιάζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και οι νεαροί παίκτες που παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα ανταποκρίνονται, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Αιολικός χρειάζεται βαθμούς μετά τις τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες και στον επόμενο αγώνα στην έδρα της Λάρισας θα παλέψει για τη νίκη, παρά τις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα.

Επίσης, ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και ιδιαίτερα στη γραμμή κρούσης με περισσότερους από έναν παίκτες και ότι είναι πιθανόν σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις πέρα από τον Μπενίτες.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι παραμένει ο στόχος των play offs και ότι η ομάδα με σωστές μεταγραφικές κινήσεις μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα, καθώς οι βαθμολογικές αποστάσεις ακόμη είναι μικρές. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που τον στηρίζουν και ότι ενωμένοι όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά ο προπονητής του Αιολικού Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey