Α. Χατζηνικολάου: «Αόρατη η διοίκηση του Αιολικού, δύσκολα θα ξεφύγει από τα play outs»

19/01/2024 - 10:45 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2024 - 18:34

O Μυτιληνιός FIFA Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου μίλησε με «καυστικό» τρόπο την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ στο Νησί 99 fm, για την παρουσία του Αιολικού στη Super League 2 και την «αόρατη» διοίκηση της ομάδας. Ο Αιολικός όπως ανέφερε, δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από τα play outs.

Ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε αρχικά ότι επισκέπτεται τη Λέσβο συχνά και για επαγγελματικούς λόγους, καθώς παρακολουθεί ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. «Είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω και να ανοίξω μια πόρτα σε αυτούς που κάνουν μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω».

Στη συνέχεια έγινε λόγος για την προσωπική φιλία του πατέρα του και γνωστού αθλητικογράφου Ασημάκη Χατζηνικολάου με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Τόνισε ότι ο «Κάιζερ» εκτός από τεράστια μορφή εντός των γηπέδων παγκοσμίως, ήταν και μεγάλη προσωπικότητα. Ο Ασημάκης Χατζηνικολάου ήταν δίπλα του από τα πρώτα του βήματα στη Μπάγερν Μονάχου, όπως και σε άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές της εποχής.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια του στη Γερμανία ως προσκεκλημένος της Μπάγερν Μονάχου. Ο κ. Χατζηνικολάου που είναι και επίτιμος πρόεδρος του πρώτου συνδέσμου φίλων της Μπάγερν στην Ελλάδα, βραβεύτηκε στα γραφεία της ομάδας, για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου. Η οικογένεια Χατζηνικολάου επίσης παρακολούθησε από τις εξέδρες της Allianz Arena το παιχνίδι της Μπάγερν με την Χόφενχαϊμ (3-0) για την 17η αγωνιστική της Bundesliga.

Ακολούθως έγινε λόγος για την παρουσία του Αιολικού στη Super League 2. Ο κ. Χατζηνικολάου έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση του Τζιμ Αντωνάκα και τους συνεργάτες του για την τεράστια επιτυχία την περσινή περίοδο και την άνοδο της ομάδας στη SL2. Στη συνέχεια σημείωσε ότι δεν υπήρξε το καλοκαίρι η στήριξη από επιφανείς Μυτιληνιούς και γενικότερα από το νησί και τις τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο σύλλογος στα χέρια κάποιων ανθρώπων, γνωστών στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα περισσότερο για τα αρνητικά, όπως είπε.

Επίσης, τόνισε ότι η διοίκηση έχει εξαφανιστεί, η ομάδα είναι απροστάτευτη και κατά τη γνώμη του δύσκολα θα καταφέρει να διατηρηθεί. «Τον Αιολικό τον αγαπώ, είναι η ομάδα μου, όμως επειδή γνωρίζω τον χώρο πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, έτσι όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή δύσκολα θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Όλα αυτά που έλεγαν το καλοκαίρι για τετράδα είναι αστεία. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες λειτουργεί η ομάδα δεν επιτρέπουν κάτι παραπάνω από αυτή τη θέση που έχει τώρα

Ακόμη, ο κ. Χατζηνικολάου σχολίασε με καυστικό τρόπο τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τον σύλλογο αλλά και των μελών της διοίκησης όπως του Στέλιου Μπέκα αλλά και του πρώην τεχνικού διευθυντή. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε ότι ο Αιολικός δεν έχει σταθερή εικόνα κα δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από τα play outs. Σίγουρα παίζει ρόλο και το παρασκήνιο, γιατί η SL2 είναι μόνο παρασκήνιο όπως χαρακτηριστικά είπε. Επιπροσθέτως, σχολίασε και τις συνεχόμενες αναβολές στο πρωτάθλημα της Κ19, λέγοντας ότι παίζουν με τα όνειρα των νεαρών παικτών.

Επιπλέον, μίλησε για την ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ Βάσια Γιαννακά και τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη που βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠΠ. Και οι δύο έχουν εκπροσωπηθεί από τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου, αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν οι «δικοί» του αθλητές ανοίγουν τα φτερά τους και κατακτούν γενικότερα πρωτιές.

Κλείνοντας, μίλησε και για τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την οπαδική βία και το κλείσιμο των γηπέδων της Super League 1, τονίζοντας ότι δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και ότι πρέπει να εξεταστούν από άλλη βάση.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey