Κόουτς χάσαμε. Πάλι!

09/11/2023 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2023 - 14:26

Με τούτα και μ' εκείνα και με τον Αιολικό να μη ρολάρει ούτε στο ελάχιστο, ο ΓκασμαΔίας ξύπνησε μετά από παύση ετών.

Μια νίκη έκανε ο Αιολικός στην Κοζάνη και από τότε άλλου πατάει και άλλου βρίσκεται. Εκεί έμεινε. Α ναι, κέρδισε 10-1 και την Κ19. Άντε μη σου πω και την Καρδίτσα στα χαρτιά. Μωρέ μπράβο επιτυχία.

Σεπτέμβρη, Οκτώβρη και πιάσαμε Νοέμβριο. Αλλά κανείς δεν συγκινείται. Σοβαρά τώρα, έχει αυτή η ομάδα προπονητή; Έχει τεχνικό διευθυντή; Έχει αθλητικό διευθυντή; Έχει ιδιοκτήτη; Ή είναι όλα μια οφθαλμ-απάτη ρε παιδιά;

Είναι δυνατόν να μην ιδρώνει το αυτί κανενός; Και καλά όλοι οι άλλοι. Μεροκαματιάρηδες φαίνονται, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Αυτός που βάζει τα λεφτά του, όποιος κι αν είναι, δεν βλέπει ότι τον δουλεύουν χοντρά; Έχουμε καταντήσει ταρίφες. Τρία ο ένας, τρία ο άλλος, τρία ο "παράλλος". Μέχρι και στο φιλικό με τον Αγροτικό τρία εισπράξαμε. Ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα φέτος σημειωτέον.

Κύριε Μπέκα όταν έλεγες για τετράδα, μήπως εννοούσες από το τέλος; Γιατί έτσι όπως το πάτε εσείς, δεν βλέπω να τερματίζουμε και παραπάνω. Ήμαρτον ρε, που έλεγε και ο συγχωρεμένος! Σοβαρευτείτε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey