Χρυσό μετάλλιο για Κοντού και Αξαρλή στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας

11/12/2022 - 11:29

Μεγάλες επιτυχές μέτρησε ξανά ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης  στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας που διεξήχθη το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης (Αλεξάνδρειο).

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία τους ανέβηκαν η πρωταθλήτρια Μηλένα Κοντού και ο Παναγιώτης Αξαρλής. Επίσης, η Μυτιληνιά κωπηλάτρια Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ακόμη, δυο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στην κατηγορία των γυμναστηρίων κατέκτησε ο Pete Βούρος από το Mitilini CrossFit Club.

Το πρωτάθλημα είχε ρεκόρ συμμετοχών με 771 αθλητές (316 γυναίκες-455 άνδρες) από 12 έως 70 και παραπάνω ετών. Στην αποστολή του ΝΟΜ συμμετείχαν στην κατηγορία 13-14 χρόνων, οι Αγαθανάση Ασπασία, Βύρη Μαριάνθη, Αξαρλής Παναγιώτης, Μανωλάκας Παναγιώτης, Ψωμάρας Θεράπων. Τέλος, στην κατηγορία 17-18 χρόνων συμμετείχε η Μηλενα Κοντού που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία 16-17 ετών ο Καρέτος Ευστράτιος που πήρε την ένατη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey